Pozitívny test a zvracanie. Mám ísť k lekárovi?
Pekny den,poraďte mi prosim podla tehu testu som tehotná ale k doktorke idem až budúci tyzden od vcera večera mi je velmi zle len zmracam...moze to byť preto alebo to moze byt crevna vyroza? Ďakujem xa rady a este co by mohlo pomôcť?
@danyb dakujem za radu
@kostrmenka to bude skôr tehotenstvom treba papať piť aj keď pomenej ale treba..V lekárni sú lizatka pre tehotne proti nevoľnosti roxove mne to pomohlo a zvracala som potom len 1-2x denne 🙈😃 keby to neustalo treba povedať dr zase nieje dobre keď vyvrátis všetko čo spapas
moze to byt ozaj vselico, no ak by sa to za par dni nepominulo, tak treba ist k lekarke. aspon ja by som teda neckala. ale mala by si sa ted naucit aspon po troske dzobkat, nech mas stale nieco v zaludku
no tam velak pravdepodobnost, ze je to z toho, ze si tehotna. pi co najviac cistej vody a papaj len to na co mas chut, nenut sa do nicoho
Ahojte,dakujem vam za rady....ale uz som bola zúfalá este nikdy.mi tak nebolo zlé,pekny dnik vam.prajem

môže to byť tehotenstvom a môže to byť aj viróza.. najlepšie je jesť pravidelne v malých množstvách a niekomu pomáha dať si ráno pred tým než vstaneš piškót a čaj, v každom prípade sa poraď s lekárkou budúci týždeň ak to dovtedy neprejde. ak by ťa aj preháňalo môže naozaj ísť o virózu, tak jesť skôr len suché veci a piť veľa tekutín aby si sa nedehydrovala.. držím palčeky 😘