icon

Pozitívny test, ale ultrazvuk nič neukazuje: čo to znamená?

januska1994
2. júl 2024

Ahojte, hospitalizovali ma dnes kvôli spontánnym potratom v minulosti. Posledná ms bola 30.mája takže by som mala byť nejako 4tt+5d. Na ultrazvuku nebolo ešte nič vidno, výsledky HCG ešte len budú. No podľa dr mám tekutinu a nejaký útvar. Vo februári som bola na hysteroskopiu kde mi odstraňovali cysty a polyp. Viete niekto čo sa zobrazuje na snímkach? A či sa báť alebo sa môže plod ešte ukázať? Ďakujem vám 🫶

Pozitívny test, ale ultrazvuk nič neukazuje: čo to znamená?Pozitívny test, ale ultrazvuk nič neukazuje: čo to znamená?
sisa_s
2. júl 2024

Nie som gynekologicka, ale ta predposledna foto mi pride ako mola hydatidosa

bejbs123
2. júl 2024

Aj si mala nejake krvacanie,ze ta hospitalizovali?pretoze to som este nepocula,aby niekoho hospitalizovali kvoli tomu,ze boli v minulosti potraty,v kazdom pripade,drzim palce

dadka1997
2. júl 2024

@januska1994 v 5tt este teda nie je nič vidieť, a co je vidiet na snimkach sa pýtaš laikov na koňovi ? 🫣

januska1994
autor
2. júl 2024

@bejbs123 nie žiadne problémy. Hospitalizovali kvôli sledovaniu či je to vnútromaternicové tehotenstvo a nepáči sa im tá tekutina.

januska1994
autor
2. júl 2024

@sisa_s na tej predposlednej je tekutina za maternicou.

januska1994
autor
2. júl 2024

@dadka1997 ako áno pýtam sa, opísala som svoj problém a možno sa niekto nájde kto mal niečo podobné na snímke. Nežiadam tu presne čo tam je špecifikované achh 🙏

30majka71
2. júl 2024

@januska1994 ťažko povedať, ale ešte ho nemusí byť vidno, takže nádej tam je

dddede
2. júl 2024

Ahoj, tiez si myslim ze je este skoro na sono, fazulka sa moze este kludne ukazat. A co sa tyka tekutiny tak po kyrete som mala aj ja tekutinu za maternicou, sice ma nehospitalizovali, ale tipovali na endometriozu, ktora bola po laparo aj potvrdena.

alina765
2. júl 2024

Načo chodíte tak skoro veď spravím test vidím // silné čiarky po kým nekrvaciaš nemáš tam chodiť. Veď potom stresuješ na sono sa chodí keď je žena 6. 7tt..
Držím palce nech všetko dobré dopadne😍..
Poznám ten pocit a verím že to bude dobré drž sa..

januska1994
autor
3. júl 2024

@alina765 uvidíme podľa dnešného výsledku HCG. Išla som kvôli tomu že som po 3 potratoch a hneď po zistení že som tehotná som mala byť u dr. Kvôli liekom