icon

Pozitívny test dva dni pred menzesom. Som tehotná?

belllaa652
17. dec 2021

Ahojte. Dosť často čítam vaše fóra a rozhodla som sa dnes zaregistrovať. Túto tému ste riešili veľa krát, ale nedá mi sa neopýtať. Robila som test 2dni pred Ms a vyšiel pozitívny. Dnes mi aktuálne mešká len 1 deň. Už som si urobila 3testy, ktoré boli pozitívne. Dnes som bola aj u Dr. ale na dome nič nevidel. Mám slabšie bolesti v podbrušku a trošku väčšie prsia. Bola by som rada keby som tehu, no nechcem si robiť zbytočné nádeje. Prosím vás o radu, o názor . Ďakujem.

Pozitívny test dva dni pred menzesom. Som tehotná?
agacela
17. dec 2021

Sú tam dve čiarky ? Sú …
Neboj ono sa to ukáže 🙂 niekedy v začiatku ťažko niečo zachytiť na sone 🙂 drzim palce 🙂

belllaa652
autor
17. dec 2021

@agacela ďakujem. Dlhšie sme sa s partnerom snažili no teraz sme to nechali na náhodu... Tak sa necháme prekvapiť 😏😇

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
belllaa652
autor
17. dec 2021

@bambulienka25 príspevok sa nedá upraviť takže som bola na dome 😂🤣😇 SONE

evaachesa
17. dec 2021

@belllaa652 krv ti nebral kvôli hcg?

zanetakovacsova
17. dec 2021

@belllaa652 tehotná ste 🥰len možno ste úplne na začiatku kde je to úplne minimálna šanca zachytiť na sone. Krv vám bral?

belllaa652
autor
17. dec 2021

@zanetakovacsova nie krv mi nebral. Len mi povedal, že ak nedostanem ms, tak mám prísť po novom roku. Pol roka beriem duphaston kvôli pravidelnému cyklu, takže mi to chodí na čas. No nerada by som sa predčasne radovala. Ale dúfam ,že konečne budem mať bábo

veronice
17. dec 2021

Toto je krasne jasne pozitivny test. Na sone naozaj nemohol vidiet vobec nic, po novon romu urcite uz cosi bude. Teraz sa uz lwn twsit a cakat, gratulujem 😉❤️🍀

belllaa652
autor
17. dec 2021

@veronice ďakujem, dúfam že máte pravdu 🙏😇

zanetakovacsova
17. dec 2021

@belllaa652 verím tomu že tam už po novom roku niečo bude 🍀❤️

evkamotka
18. dec 2021

@belllaa652 ano si tehotna. Na sone nic nevidel, lebo v case sona bolo babo o velkosti buniek. Na sono sa chodi pokojne v 7-12tt