Pozitívny test Mamatest
Ahojte,
Viem že diskusii na testy Mamatest je tu na mraky ale nikde sa mi nepodarilo nájsť odpoved na otázku, ktorá ma zaujíma.
Vyšiel mi dnes slabo pozitívny, čiarka je pekná ružová a nabehla hneď po namočení.
Chcem sa preto spýtať, keď robí falošne čiarky, tiež to priebeha takto ? Či druha čiarka nabehne až neskôr ?
Dva dni dozadu som mal testy negatívne (iná značka), neviem prečo mi teraz napadlo kúpiť zrovna tieto 😕
Dakujem 🌸
uki fotku🙂
@debnl aj my to tak máme. Keď mu to pomôže, nech si nechá. Mne daňový bonus rozdodne nechýbay je to otázka charakteru.
@debnl urob si clearblue digital s ukazovatelom tyzdna. Mamatest moze mat viac a lepsie farbivo ako dr max.
@selena_luna Dakujem za tip, vyskúšam 🙂 teraz som urobila aj druhý mamatest a ten vyšiel úplne negatívny, ale už to n druhu stranu nebol úplne prvý ranný moc.
Len ma to zmiatlo ako je možné že test vyjde takto pozitívne, keby to malo byt chybne. Žiadny duch ale ružová čiarka, ktorú netreba hľadať mikroskopom.
😕
@selena_luna Dakujem za tip, vyskúšam 🙂 teraz som urobila aj druhý mamatest a ten vyšiel úplne negatívny, ale už to n druhu stranu nebol úplne prvý ranný moc.
Len ma to zmiatlo ako je možné že test vyjde takto pozitívne, keby to malo byt chybne. Žiadny duch ale ružová čiarka, ktorú netreba hľadať mikroskopom.
😕
@debnl kolko ti meska ms alebo.kolko dni do?
@debnl kolko ti meska ms alebo.kolko dni do?
@selena_luna mám nepravidelný cyklus ale pravdepodobne som tak 2/3dni pred MS.
@selena_luna mám nepravidelný cyklus ale pravdepodobne som tak 2/3dni pred MS.
@debnl tak testovanie cez den ma nulovu vypovednu hodnotu, teraz testuj len ranny moc, lebo cez den je hcg velmi rozriedene. skus zajtra ten digitalny a uvidis ze co.
@debnl tak testovanie cez den ma nulovu vypovednu hodnotu, teraz testuj len ranny moc, lebo cez den je hcg velmi rozriedene. skus zajtra ten digitalny a uvidis ze co.
@selena_luna bol falošne pozitívny nakoniec naozaj, dnes ráno digitál aj mamatest negatívny 🤷🏻♀️
@selena_luna bol falošne pozitívny nakoniec naozaj, dnes ráno digitál aj mamatest negatívny 🤷🏻♀️
@debnl tak drzim palce nabuduce. Mna tieto digitali nikdy nesklamali, aj ked su drahsie.

@debnl skôr by som povedala, že pri falošne poz. sa objavila až potom, min mne tak 🙂