icon

Pozitívny test päť dní pred menštruáciou

kvetkahana
14. mar 2025

🥰🥰🥰babyyyy po 1,5 roku snaženia, dnes som si tak ráno uvedomila že chodím 3 noc cikat jak na klavír, že má bolia prsia a chcem spat cely deň a chcela som suchnut nejaký test ale iný som nenašla tak som si povedala že a čo 😁 aspoň ho miniem a mám pokoj - netestovala som 2 mesiace akosi som prestala riešiť už a ahaaaaa… pôjdem kúpiť aj iný test ale idem sa s vami podeliť, snáď nebude falošný ako tu niektoré písali 💚💚💚

Pozitívny test päť dní pred menštruáciou
diankadop
14. mar 2025

Gratulujem 😍🍀 Ono to tak vacsinou byva ze ked sa prestanes na to nejako extremne sustredit tak to pride 🙂

guudy
14. mar 2025

@kvetkahana gratulujem. dalsi test je uplne zbytocny.

kvetkahana
autor
14. mar 2025

@diankadop Dakujem no uvidim lebo teraz som poplašená v DMke kúpila pepino a ten je iba s 1 čiarkou ani duch nič … no tak musím počkať 😀🤌

kvetkahana
autor
14. mar 2025

@guudy Dakujem ❤️❤️ snáď aj další potom ukáže paličky

dadka1997
14. mar 2025

@kvetkahana silno silnučko gratulujem ❤️❤️❤️

kaca222
14. mar 2025

Držím palce 😍

den666
14. mar 2025

Držím palce nech sa tehotenstvo potvrdí 🥰 môžem sa spýtať či ste podstupovali už aj nejaké vyšetrenia? Alebo ste zatiaľ na to netlačili

kvetkahana
autor
14. mar 2025

@den666 zatiaľ iba bežnú prehliadku ale keďže som veriaca aj drahy, povedali sme si že ak bude mat byt dieťa tak bude a ak nebude tak to bude božia vôľa … tak uvidíme 🤩 vy sa tiež snažíte?

kvetkahana
autor
14. mar 2025

@kaca222 Dakujem ❤️

den666
14. mar 2025

@kvetkahana áno, je to už vyše roka, myslím že nejakých 14 cyklov, cítim sa ale ako z inej planéty pretože každému v okoli sa podarilo do 3 mesiacov, maximálne do pol roka 🙄

kvetkahana
autor
15. mar 2025

@den666 joj presne 😃 aj u nás tak ale ja už mám 10 ročnú slečnu , ale aj pri nej to bolo cez rok a pól a medzi tým aj 1 neuspesne 8 týždňové … ja som si dnes ráno urobila pepino a ani chýru po druhej čiare ale tak uvidíme no 19.3. Mala prísť menstruacia tak ešte nezufam a digitálny vraj vie detekovať fakt včas tak mu budem veriť zatiaľ 😃

den666
15. mar 2025

@kvetkahana tak budem držať palce a určite daj vedieť ako si dopadla 😊🤞

nina0412
15. mar 2025

@kvetkahana ja by som si na tvojom mieste kúpila napríklad test intimed už by mohol ukázať aspoň čiarku keď ukázal aj digi
Pepino je najhorši test 🙏
Drzim place moc

kvetkahana
autor
17. mar 2025

@nina0412 ahoj no kúpila som aj top test ale zatiaľ sú všetky negatívne, v stredu by som mala dostať M tak neviem 🫣 príznaky sú ale už si myslím že ak v piatok digi ukázal tak prúžkové 10 by tiež mali … no uvidíme ❤️ Dakujem Vám

kvetkahana
autor
17. mar 2025

@den666 no zatiaľ všetky pruzkove bez druhej čiarky:/ už by aspoň ducha mali ukázať podľa mojich odborných výpočtov … tak možno bolo a už nie je 😒

den666
17. mar 2025

@kvetkahana to ma veľmi mrzí 🥺