icon

Pozitívny výsledok testu Dr. Max: Je to spoľahlivé?

lenockago
8. jan 2025

Ahojte dneska rano som sa testovala s dr max a one step test 10kovy a vysiel mierne pozitivny takzvany duch v limite , zámerne som si urobila clearblue digitál a ten negativny stetol sa niekto s podobným “problémom” Dakujem
Podotýkam som 10 dpo mam asi 4 dni do menzesz

diaalex
8. jan 2025

@lenockago za mňa skoro testuješ ...

ssizk
8. jan 2025

@lenockago clearblue dig.ma citlivost 25, ak mas ducha na 10tkovom teste, digitalny to este nezachyti.

paulinkaa2
8. jan 2025

@lenockago ahoj mne dr max ukázal každé tehu. 🙂 dva dni pre Ms najprv

bambulka711
8. jan 2025

@lenockago skús dať fotku, môj test na 10dpo, na fotke vrchný.

patricia2511
8. jan 2025

@lenockago tiez mi vysiel clearblu negativny ..dokonca este dva dni pred ms ..a paličkove testy trosku pozirivne .. potom som testovala az pri meškaní a palickove boli uz riadne pozitívne ..clearblu je menej citlivý tak je moze ze pred ms nezachytí nic kedze je 25tkovy a palickove su 10tkove

lenockago
autor
8. jan 2025

@paulinkaa2 dufam ze sa mozem radovať

lenockago
autor
8. jan 2025

@bambulka711 moj test vyzera dost podobne ako ten tvoj prvy len nemam ho pri sebe odfotim ked peidem domov

bambulka711
8. jan 2025

@lenockago treba počkať a zajtra a pozajtra spraviť ďalšie. Ono je to stále bol alebo trip. Ja som tiež bola taká, či to je čiarka, alebo kanálik, ale dnes už je to jasné našťastie 😊

lenockago
autor
8. jan 2025

@bambulka711 pridala som fotku len je to naozaj ze slabo vidno ked je to fotené

lenockago
autor
8. jan 2025

@bambulka711 gratulujem v ktorom tyzdni si?

bambulka711
8. jan 2025

@lenockago ja ešte len začínam 5tt. Dnes som 14 dpo ☺️
Niečo máličko tam je, ale fotky dosť skresľujú. Ak je ružová, je tam nádej. Uvidíš zajtra ✊❤️

lenockago
autor
8. jan 2025

@bambulka711 joj po takom dlhom snaženi by to bol naozaj zazrak , takue sme na tom podobne co sa dni tyka . U gynekológa si sa hlásila uz?

bambulka711
8. jan 2025

@lenockago no my už máme za sebou aj IVF a teraz úplne prirodzene sa nám podarilo na štedrý deň, jeden jediný styk v mesiaci pred odchodom k rodičom 😅 hovoríme tomu vianočný zázrak. Ja akurát mením gynekológa, tak idem na prvú prehliadku 15.1. kvôli tomu. Inak by som išla až na konci mesiaca najskôr. Inak imunológia asi zajtra a hematologička.az 24.2. mi kázala.

lenockago
autor
8. jan 2025

@bambulka711 tak toto je naozaj zazrak ja som mala ovu tiez cez vianoxe😂😂

lenockago
autor
9. jan 2025

@bambulka711 dnešny je posledny ❤️🤗🤗🤗

ssizk
9. jan 2025

@lenockago vyzera to nadejne, nech pekne silnie a drzim palce.

lenockago
autor
9. jan 2025

@ssizk ❤️❤️Dakujem