Pravdepodobné počatie
Mala som dve pohlavné styky neviem presne ktorý je ono (hlášky typu nevieš kto je otcom atď. Si nechajte určite by som nebola jediná ktorej by sa to mohlo stať) takže prvý styk 27.5. je to aj deň kedy som aj mala menštruáciu prvý deň druhý styk 16.6. a podľa usg 5.9. som už bola v 12 TT
Druhy
Druhy
A to si si nechala rok na zistovanie? Pocas tehotenstva ta to netrapilo, az dnes si sa rozhodla po roku ze napises na MK?
Vyzera, ze jackpot vyhral ten, s ktorym si spala ako druhym. Kazdopadne toto naistotu vyriesia testy.
Takze to bud daj na sud (ak sa vzpieraju obaja), alebo si objednat sukromny test (ak pre nieco nemozes otvorene oslovit oboch - trebars jeden je manzel a druhy milenec), dostan sa k dna oboch moznych otcov a spolu s dna dietata to posli na vyhodnotenie.
Budes mat odpoved.
A dieťa sa na ktorého viac podobá? Matematický to vyzerá na druheho, istotu ukáže DNA test
Ahpj, technicky druhy, aj ked 5.9. by som podla vypoctu povedala, ze si uz vo vyssom tyzdni
@bejbs123 tak prečo potom mi gynekológ napísal začiatok tehotenstva 10 júna aj keď som v skutočnosti mala 27 mája ? A keď si odpocitam 12 týždňov od 5.9 tak mi vychádza na 13 júna
Myslím tým že mi napísal poslednú menštruáciu 10 júna ale mala som ju 27 mája. Len povedal že to nepasuje to 27 mája že to nevychádza a že musí zapísať na 10 júna
Ahoj, tehotenstvo sa pocita od prveho dna poslednej ms, cize obycajne uz 2 tyzdne pred samotnym stykom.ked zene meska ms, uz je teda obycajne v 5. tyzdni
Cize ak ti napisal poslednu ms 10.06., tak potom by ovu bola az okolo 24.06. a teda aj styk by bol okolo 24.06. alebo trsne predtym
Preto sa mi zda, ze toho 05.09. nesedi so ziadnym datumom styku
A potom uz tyzdne tehotenstva nemenil? Kedy sa potom dieta realne narodilo a v kolkom tyzdni?
Ahoj, tehotenstvo sa pocita od prveho dna poslednej ms, cize obycajne uz 2 tyzdne pred samotnym stykom.ked zene meska ms, uz je teda obycajne v 5. tyzdni
Cize ak ti napisal poslednu ms 10.06., tak potom by ovu bola az okolo 24.06. a teda aj styk by bol okolo 24.06. alebo trsne predtym
Preto sa mi zda, ze toho 05.09. nesedi so ziadnym datumom styku
A potom uz tyzdne tehotenstva nemenil? Kedy sa potom dieta realne narodilo a v kolkom tyzdni?
@janetinka27 cisárskym okolo 38 tt 5.3.
nie si jedina... a nevyjadrujem sa , k snahe mat dieta a mat sex s dvomi roznymi muzmi nechraneny.... s urcitostou ti otca povie az DNA test... kedy bola ovu a kedy skutocne splynuli vajicko so spermiou... sa na den a minutu presne neda vypocitat... drzim palce vo vysvetlovani dvom muzom, ze potrebujes DNA test... ach jaj
Mňa skôr prekvapilo dačo iné..Ako ti mohol napísať gynekológ menštruáciu 10.6, ,keď si ju mala v máji? To čo je za gynekológa? Písať kade-tade termíny,lebo "niečo nepasuje"? No a skrátka, otcom je ten druhý chlap.
Mňa skôr prekvapilo dačo iné..Ako ti mohol napísať gynekológ menštruáciu 10.6, ,keď si ju mala v máji? To čo je za gynekológa? Písať kade-tade termíny,lebo "niečo nepasuje"? No a skrátka, otcom je ten druhý chlap.
@jaskolka prikladám fotku zo dňa 2.9. a napísal mi toho 10 júna tak lebo mám veľmi nepravidelnú menštruáciu a nesedelo mu to podľa usg
Mohol byť plod už v 12tt ? Na tej fotke
Autorka,ja sa pýtam skôr na to,že keď si reálne dostala menštruáciu 27.5(skutočne krvácanie)tak nechápem, prečo ti písal vymyslelny dátum začiatku krvácania. V živote som sa nestretla s tým,že by doktor,keď mu povie pacientka,kedy dostala krvácanie, napísal úplne vymyslený dátum, lebo "jemu to nesedí"
Nehovorím o ovulacii,ale o menštruácii .áno,veľa žien má nepravidelne menštruácu,a nevedia,kedy bola ovulácia,takže preto sa potom prepočíta termín pôrodu podľa usg. Ale fakt nerozumiem,že by nejaký doktor písal vymyslený dátum začiatku menštruácie.
No a čo sa týka fotky,.. Keby si otehotnela s tým prvým,tak by bol plod už v 15-16tyzdni vývoja,tento plod vyzerá tak na 12 týždeň, odhadom,čiže stále z toho vychádza,že adeptom na začiatku dva je druhý chlapík
No a čo sa týka fotky,.. Keby si otehotnela s tým prvým,tak by bol plod už v 15-16tyzdni vývoja,tento plod vyzerá tak na 12 týždeň, odhadom,čiže stále z toho vychádza,že adeptom na začiatku dva je druhý chlapík
@jaskolka čiže mám vylúčiť že by to bolo z prvého styku? A čo keď no mala som styk toho 27 mája ale spermie by mohli prežiť aj napríklad 5 dní kým sa oplodnia a potom aj kým sa uhniezdni trvá nejaký čas či nie ?
Ty silou mocou asi chces,aby to bol ten prvý, však? Proste keby si otehotnela vtedy,tak by plod mal na usg toho 5.9 už okolo 15-16 týždňov,a to by vyzeral inak,bol by väčší. Aj termín pôrodu by si mala inak,ak si porodila v 38 týždni,to tiež ukazuje,že otec bude druhý muž.Jedinú odpoveď ti aj tak dá test DNA,ale možnosť,že otec je ten prvý,je prakticky vylúčená.
Ty silou mocou asi chces,aby to bol ten prvý, však? Proste keby si otehotnela vtedy,tak by plod mal na usg toho 5.9 už okolo 15-16 týždňov,a to by vyzeral inak,bol by väčší. Aj termín pôrodu by si mala inak,ak si porodila v 38 týždni,to tiež ukazuje,že otec bude druhý muž.Jedinú odpoveď ti aj tak dá test DNA,ale možnosť,že otec je ten prvý,je prakticky vylúčená.
@jaskolka termín pôrodu bol 19.3. tak nič no ďakujem za odpovede
Tak aj termín pôrodu svedčí o tom ,že si musela otehotnieť neskôr,teda z druhého styku
Tak aj termín pôrodu svedčí o tom ,že si musela otehotnieť neskôr,teda z druhého styku
@jaskolka ešte som si spomenula že asi okolo 22.6. som mala ďalší STyk to zas stym prvým chlapom či by to predca nebolo snim toho 16 by som si fakt neželala 😒 a že 22.8.som bola v 10 tt
Teoreticky by to bolo možné,keby si mala veeeľmi posunutú ovuláciu,ale to by zasa toho 5.9 bol plod menší,nie tak na 12 týždeň vyvoja. Ono to vyzerá tak,že si mala posledný menzes 27.5 a ovulácia bola presne okolo toho 16.6. Čiže vždy z toho vychádza len ten druhý chlap.
No ale odpoveď ti dá len test DNA,ten bude presny.Tieto všetky výpočty su "len"orientačné,veď daj urobiť test a máš to s istotou.

No nic, presne ako píšeš nie si jediná ….das si na súd návrh na určenie otcovstva a DNA testy rozlusknu tuto záhradu