Pravidelné užívanie HAK a príznaky tehu
Dievcata ahojte, priznam sa, nikdy som este nevytvoria diskusiu a uz vobec nie k niecomu takemu, co sa ani netyka mna, ale jednoducho mi to neda, tak ze sa spytam na vas nazor... mne velmi blizka osoba uz 2 deticky ma doma (oba razy otehotnela ked sa priatelom rozhodli, ze chcu deti, vysadila HAK a bolo). HAK berie pravidelne, dhe roky s vynimkou 2 tehotenstiev, nikdy neskamala a to vzdy mavaju nechraneny sex. A stala sa taka zvlastna vec... uvediem to tak ako to je. Od 4.12.-7.12. mala ms, klasika ako vzdy na cas, 9.12. uzitie prvej tbl HAK z blistra, uplne bezne ako doteraz. 10.12. bol sex (pri uzivani HAK zena nema ovulaciu, bo je zablokovana, cize ani plodne/neplodne dni). A 19.12. jej zacalo byt razko od zaludka, obcasne pobolievanie krizov a podbruska, zimnica, triaska. Nejak to potom preslo, a od 23.12 ma take pichanie v prsiach, akokeby take tlaky, pri dotyku bolest bradaviek a ma pocit, ze ich ma nejake "ine" (take zdvihnutejsie). Tak teraz, ze co sa deje? MS ma dostat 1.1., cize tyzden do ms, test si dnes robila a negativny. Zeby PMS? Bo to mozne tehu je asi nepravdepodobne, nie? A aj keby ovu bola po skonceni ms, tak uz by test ukazal asi //? (Ale ked je ovulka zablokovana, tak to mi nejde nejak do hlavy). Pritom vie, ze nebola znizena ucinnost HAK, nebola chora, nevynechala, vsetko ako doteraz... co myslite? Dakujem za vas nazor

Pokial naozaj uziva hak presne, tak si nemyslim, ze by bola tehotna, skor mozno daka slaba viroza.
Najlepsie pockat do toho 1.1.a spravit pre istotu test