Prečo digitálny tehotenský test ukazuje 1-2 týždne?
Kolko som tehotná ked píše 1-2 tehotenský test digitálny.
A podla ms som 6 týždne
Ostatné palickove testy mam silno pozitívne
To je 1-2 tyzdne od oplodnenia… nie tehotenstva
Autorka, ak si nevies s porozumenim precitat pribalovy letak, nemala by si mat dieta. Ako ho chces vychovavat, ked pises takuto otazku???
Bože môj žena 🙈🤦♀️ toto sa fakt pýtaš? Koľko máš rokov?
@guudy keď dobre viem na to tu je Modrykonik aby sa poradil s niečím ked mu nieje niečo jasne aj keď niekedy úplne zle napise a nerozumie tomu nato podla mňa nič nie je zle .myslím si že nič zlé som nenapísala čo by mohlo uraziť ženu. A vyprosim si od vás ten komentár !!
Pribalovy leták som nečítala pretože mi test kúpila sestra a rozbalila ho a dala mi ho bez balenia do kabelky aby Manžel nevidel pretože kým som neni istá o tehotenstve ze je všetko v poriadku nechcem hovoriť nič kým mi Gynekológ nepotvrdi
A ospravedlňujem sa že som zakladala tuto tému lebo bohužiaľ sa nájdu aj také nepochopiteľné ženy že hneď odsudzovať vedia . Týmto vypínam upozornenie a dúfam ze som vás pobavila ako vidím pekný deň
Tak si ten pribalovy letak vygoogli a poriadne precitaj🙄
V každom prípade ak si 6 tyzdnov podľa ms tak test to ukazuje zle. V čase očakávanej MS by mal pri ideálnom cykle ukazovať 2-3, mne tak ukázal 14 dpo
Čiže niekde bude chyba. Pretože ak by digitesty ukazovali viacej a ty si 6 tyzdnov tehotná ukazoval by 5-6,ale teda v rámci nastavení by podľa toho čo tvrdia mal ukazovať 2-3

V príbalovom letáku to určite vysvetľujú, prečítala si ju?