icon

Prečo je testovacia čiarka slabšia než kontrolná?

28. jan 2026

Ahojte. Chcem sa spýtať kedy vám testy ukázali testovaciu čiarku silnejšiu ako kontrolnú? Som po MA, ale mám za sebou aj dve úspešné tehotenstvá a v oboch mi po čase testy ukázali testovaciu čiarku silnejšiu ako kontrolnú. Teraz akosi nie a nie sa k tomu dopracovať pritom som už cca v 6tt, menštruácia mešká viac ako týždeň a k lekárke som objednaná až budúci týždeň a mám obavy. Myslíte, že je to ok? Je to baby top test z dm. Ďakujem 🙏

Prečo je testovacia čiarka slabšia než kontrolná?
autor
28. jan 2026

Kazetový top test je testovacia silná ako kontrolná

anonym_082ccf
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to záleží aj od citlivosti testu... Nie každý test bude mať rovnaku intenzitu druhej čiarky.... Hlavné je že je viditeľná žiadny duch

dadis
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Neboj, vsetko vyzera v prospech tehotenstva. Skus sa ukludnit a zbytocne sa uz netestuj. Viem, ze to je tazke. Ja sama mam MA za sebou, potom vsak nasledovali 2 uspesne tehotenstva

sisska96
28. jan 2026

Všetky sú jasne pozitívne, žiadne duchy a bludy😂

krasneleto
29. jan 2026

si jasne tehotna... intenzitu druhej ciarky pusti z hlavy, najma ak iny typ testu ukazuje velmi jasne pozitivny vysledok.. drzim palce

annalubuska
6. feb 2026

Tie testy na prvej fotke sú z jedného dňa? Nejde úplne o silu čiarky, ale či pravidelne každé 2 dni silnie, v rovnakom čase na rovnakom teste.

autor
6. feb 2026
@annalubuska

Tie testy na prvej fotke sú z jedného dňa? Nejde úplne o silu čiarky, ale či pravidelne každé 2 dni silnie, v rovnakom čase na rovnakom teste.

@annalubuska neboli z jedného dňa. Išlo to dni za sebou, stále z ranného moču. Tehotenstvo nedopadlo dobre. Čiarka nesilnela a nebolo to v poriadku