icon

Prečo mám len slabú čiarku na teste?

11. feb 2025

Ahojte žienky, viete mi prosím poradiť, prečo mam slabu ciarku len na pepino comforte? 3 testy robené z jedného moču, pepino comfort som robila aj vcera a bola tam ciarka tiez ale na inom nič ako vidíte

Prečo mám len slabú čiarku na teste?Prečo mám len slabú čiarku na teste?Prečo mám len slabú čiarku na teste?Prečo mám len slabú čiarku na teste?
dadka1997
11. feb 2025

Uplne zbytočne testovanie, z rôznymi značkami.. každa má iné farbivo.. a keď testuješ, už ti meska menstruacia ?

autor
11. feb 2025

@dadka1997 ano mešká. ale fakt ine druhy ani ťuk, tak keby som tehotna tak aspon naznak by tam mal byť aj na inych testoch,mam dojem ze tie pepino comfort su zle testy.

ina2405
11. feb 2025

Toto je môj na 4 deň meškania

autor
11. feb 2025

@ina2405 môj zo vcera 😀 dnes akoze 1. den meska ale kym nebude ciarka na dr max alebo livsane tak to ani neriesim tieto pepina su otras az teraz citam kolko falosnych ciar uz narobili

ina2405
11. feb 2025

dr.Max je z týchto prúžkových testov naj, mne ukazoval aj dosť zavčasu. Však uvidíš, držím palce.

dadka1997
12. feb 2025

Nemusel by byt náznak, každý test ma iné farbivo, takze kým jeden môže byť pozitívny, dalsie 2 negatívne

Ale ak ti uz meška mala by si kolajnice

dadka1997
12. feb 2025

Ale ten pepino je krásny, tak pravdepodovne si mala oneskorenú ovulaciu