icon

Prečo mešká menštruácia u 16-ročnej?

addiikk
28. júl 2024

Dobry den, chcela som sa opytat o nejake rady popripade skusenosti pretoze mam obavy... Mam 16 rokov a panna uz nie som. Moj menstruacny cyklus je stale iny ale od 20-28 dni max... No dnes to je 33 den a stale nic neprislo. Mam opuchnute a bolestive prsia ale ziadne ine bolesti ani priznaky nemam okrem vytoku ktory je tekuty a priehladny... Test som si nerobila pretoze neviem ci to nieje este skoro... ale nikdy predtym mi takto menstruacia nemeskala neviete mi prosim poradit. Dakujem.

januska12323
28. júl 2024

Ak si mala nechránený sex cca 2 týždne dozadu tak je čas na test. Ale neboj sa dopredu, 5 dňové meškanie nemusí byť hneď tehotenstvo.

zuza265
29. júl 2024

@addiikk plus doplnim, kedze cyklus nemas pravidelny mohlo sa ti to teraz takto poposuvat. Ak je dovod (mala si sex v tomto cykle), tak sprav test a budes jasna. Tvoj vodnaty vytok hovori skor o tom, ze prebehne ovulacia este len. Ale tazko povedat len z popisu vytoku. Drzim palce🙂

addiikk
autor
Autor odpoveď zmazal
addiikk
autor
Autor odpoveď zmazal
bambieblue
29. júl 2024

@addiikk Máš 16 a už nie si ani panna? A ešte píšeš aj o teste? To akože naozaj? Ešte ti materské mlieko tečie po brade a ty už toto? Si zničiš život dieťa zlaté takým štýlom. Kde máte rozum deti???

palicka
30. júl 2024

@addiikk je čas testovať … v spojitosti s prsiami, meškajúcou MŠ… sa obavám, že výsledok tá nepoteší

addiikk
autor
30. júl 2024

Dobry den, dakujem vam za vase odpovede... vcera som si bola kupovat test pre istotu aj ked viem ze pohlavny styk mame stale s ochrannou ale pre moj pokoj na dusi som si predsa bola kupit. Neuverite ale ako naschval som prisla domov a dostala menstruaciu takze test mi ani netrebalo😃 Vsetko je vporiadku mozno sa to naozaj takto poposuvalo neviem...

addiikk
autor
Autor odpoveď zmazal
addiikk
autor
30. júl 2024

@bambieblue Dobry den...mam 16 a pod zakonom uz nie som kedze zakon udava ze pod 15 je pohlavny styk "nepovoleny" teda pod zakonom;) kazdy pohlavny styk je riziko tak nechapem preco sa tu takto pohorsujete nad tym... v dnesnej dobe uz sa nemusime divit aj keby 13,14 rocne dievcata boli tehotne pretoze v tomto svete sa to uz aj naozaj deje😉 Otvorte oci tetuska a prajem pekny den🙂