Prečo mi mešká menštruácia?
Ahojte. Prosím vás o rady. Mešká mi ms už 6 deň. Pohlavný styk som nemala už 3 mesiace medzitým som mala ms každý mesiac, akurát posledná mi meškala týždeň podľa kalendára ale ten viem že nie je veľmi spoľahlivý. Šanca na tehotenstvo predpokladam je nulova keďže styk som nemala a jedine ma priateľ uspokojoval prstami, ktore boli umyté alebo po prípade aspoň vytrete do vreckovky predtym. Čiže spermie na prstoch pravdepodobne neboli. Aj keby bolo malé množstvo tak vraj rýchlo hynú a na oplodnenie by bolo treba čerstvé rovno po vyvrcholení spermie vo väčšom množstve a ihneď presunúť do pošvy. Predtym než zazijem blbe komentáre tak áno viem ako funguje biologia len chcem nejaké rady či to môže byť meskanie kvôli tomu že aj posledná meskala týždeň alebo či to súvisí možno s uspokojovanim s tými spermiami? Prosím vas o normálne odpovede lebo viem aký človek vie byť neprijmný v týchto diskusiach
@adela2345 tehotná nie si... cyklus mešká.. v tomto teple+ stres... nie je to nič výnimočné
@adela2345 telo nie je stroj.. meškať môže s rôznych dôvodov.. stres, nepravidelný cyklus.. je toho kvantum 🤷🏻♀️
@krasneleto
@chrobak7
@robo1990 test negatívny 7 deň meškania takže asi to bude niečo iné
@krasneleto
@chrobak7
@adela2345 samozrejme že to bude niečo iné.. sex si nemala 3 mesiace 🤷🏻♀️
@krasneleto
@chrobak7
@adela2345 uz sme ti radili, aby si isla k lekarovi.
Presne ako pise krasne leto a ostatne baby, chod k dr. Lebo moze to byt horuco a leto, vycerpanost, ale moze to byt infekcia, nadmerny stres, hormonalna nerovnovaha. Neviem kolko mas rokov, ale ak ti meskala aj pred tym, moze sa ti len postupne menit cyklus, alebo aj mozes mat predmenopauzu...moznosti je tooooooolkoto, a vsetko su to veci, ktore mi neodhadneme, ale dr ich moze vyriesit.

@adela2345 Už boli také prípady. Panna Mária ani prstami nebola uspokojená....
A čo chceš počuť? Že nie si tehotná? Alebo že sa Vám to konečne podarilo? Na takúto otázku sa nedá nenapísať blbý komentár....
Miesto toho, aby si sem vypisovala, si mala skočiť do lekárne a kúpiť si tehotenský test. Či myslíš, že sú tu jasnovidci?