icon

Prečo sa tehotenské testy líšia ráno a poobede?

majkagu
22. nov 2024

Ahojte, ak mamatest spravi jemnucku ciarku, zdala sa mi siva, je to skor kanalik? Ci stalo sa niekomu ze bola nasledne ruzova? Som 13dpo. Horny som robila rano, takto vyzera zaschnuty. A dolny poobede, nic. Aj z toho asi mam sudit, ze radsej ziadne nadeje vsak😒

Prečo sa tehotenské testy líšia ráno a poobede?
majkagu
autor
22. nov 2024

Nech sa da rozkliknut…

martyzpp
22. nov 2024

Rano je moc koncentrovanejsi, preto poobede nemusi byt vidiet ciarku. Skus testovat opat o dva dni a uvidis.

colsami
22. nov 2024

Ahoj, vies preco je odporucane testovat rano z prveho mocu po noci, a nie poobede?
Edit: tak uz Ti bolo vysvetlene od @martyzpp . 🙂
Tolko k Tvojmu smutku. Pockaj na meskanie ms a sprav si test rano.

ejsan1988
22. nov 2024

@majkagu tieto robia falesne pozitivne , ja som mala koľajnice, a ďalšie testy negativne. Treba skúsiť inú značku.

pabla99
22. nov 2024

@majkagu skús otestovať pre istotu ešte zajtra, keby tam boli dve // asi by som odpadla . Všetkým to tu prajem ale tebe zvlášť ❤️

majkagu
autor
22. nov 2024

@pabla99 ❤️dakujem 🥹myslim ze skor asi nic ale nadej stale je a nuti nakoniec este otestovat…aj ja tebe velmi fandim 🥰

ejsan1988
22. nov 2024

@majkagu daj vedieť zajtra, držím palčeky ✊️

sofia1979
23. nov 2024

@majkagu no črtá sa tam niečo, ale vyzerá to skôr, ako kanálik

pabla99
23. nov 2024

@majkagu ako si dopadla ?

majkagu
autor
23. nov 2024

@pabla99 Ahoj nemala som uz testy, kupila som cez den, takze nebol ranny moc. Bol negativny 😒 ak by nieco bolo ukazal by aj cez den uz myslim. Dnes som mala dostat,uz sa aj tak citim…dakujem ze si na mna myslela😘

maryetta
23. nov 2024

@majkagu cez den ti moze ukazat ak ti uz ms meska a test ma vyssiu citlivost.

pabla99
24. nov 2024

@majkagu nič si z toho nerob ja tiež dnes 1DC 🙂 tak sme možno na tom aj rovnako

majkagu
autor
24. nov 2024

@pabla99 ja tiez 1dc 🥲 tak sme narovnako zase raz 🤷🏼‍♀️❤️ budem volat do CAR len rozmyslam ci este na december dat prvu konzultaciu aj so spermiogramom alebo az v januari po sviatkoch

pabla99
24. nov 2024

@majkagu ja musím ešte do sviatkov stihnúť HyFoSy a potom uvidíme čo ďalej 🙂 tak to dávam inšpiráciu že možno aj ten december by bol v pohode ❤️

majkagu
autor
24. nov 2024

@pabla99 napisem ti spravu 🙂

pabla99
24. nov 2024

@majkagu áno napíš súkromne 🙂