Prečo sú tehotenské testy falošne pozitívne?
Prečo je tu toľko prizpevkov o falošné pozitívnych testoch? Som strašne nasrata. Proste nemám na mysli žiadneho ducha, ale regulernu ciarku. Už sa mi to stalo v zivote tretikrat, v krvi ani stopa hcg a test pozitívny. Na čo ich potom vyrábajú? A to mam na mysli kvalitné značky ako mamatest, livsane a podobne nie nejake lacné.
@stellarstar tak tak a veľa žien robí chybu že sa Testuje pred menzesom potom sa začnú tešiť a zrazu menzes dostanú
Mamatest to robí už bežne aspoň mne to robil…alebo biochemické tehutenstvo…treba testovať po meškaní ms
@stellarstar hm a to stihne v krvi uplne klesnúť to hcgcko na nulu? Mne sa stalo ze som mala pozitívny test normálne, išla som na odber, a tam absolutne nič, ani stopa po hcg.
Nie nestihne
Ano vie klesnut rychlo. Ak si vezmes ze citlivost je od 10 jednotiek a na krv sa dostanes o par dni,uz moze byt nulove a teda by to bolo biochemicke
Mne mama test nikdy neukazal falosne.
@e1i ja mam práveže s mamatestom zlu skúsenosť
Testy su v poriadku, ale 30% tehotenstiev su biochemicke.
Ja som len tie pouzivala a ked som nebola bol negativny a ked som bola ukazali spravne. Bolo to po ivf takze som vedela ze ked vysli,som
Preto k lekarovi ma vyznam chodit az po 2 tyzdnoch meskajucej menstruacie(ak test bude stale tmavnut).Tie prve dva tyzdne su extremne krehke a je vela biochemickych tehotenstiev.
Tak ale nechapem prečo od tej istej značky v ten istý deň z toho istého moču vyjde jeden test pozitívny a druhy negativny napríklad.
Mne vyšiel takto falošné pozitívny test ešte keď som kojila, a keby to bolo biochemicka gravidita tak by nasledovala menstruacia, lenže tu som nedostala.
Prva foto najsilnejsia je v den kedy som mala dostat MS.. den na to to slablo a dnes digitalny ukazal -..... za mna nebol falosny mamatest..lebo aj ine ukazovali slabu ciarku... ale zrejme slo o biochemicke... prve dni som.aj unavena bola a extremne ma krize a prsia boleli... a ked zacal test slabnyt vedela som ze daco nie je dobre...prsia zmakli neboleli krce presli.... testovanie bolo skor zamerne kedze potrebujem.vediet ci mam vysadit progesteron alebo pokracovat ...

Biochemické tt?