Prerušovaný styk a možné tehotenstvo
Ahojte.. ako na začiatok, nie, nemám letné prázdniny a nemám ani 15 ani 18. Chceli sme sa začať snažiť o dieťatko , ale rozhodli sme sa, že to musíme odložiť. Budeme sa musieť sťahovať z podnájmu a rovno sme si rozhodli splniť náš sen a z našporených peňazí sme sa rozhodli stavať. Kým nám skončí podnájom a kým sa nám domček dostavia, budeme bývať u rodičov v byte, v dosť stiesnených podmienkach, tak sme si povedali, že o dieťa sa posnažíme, keď sa všetko ukludní a budeme vo svojom, nebude tolko stresu a bude na všetko priestor. Náhoda je ale svina, kvôli pracovnej vyťaženosti sme spolu mesiac nezili intímne (bol ten čas mimo svk). Po mesiaci, ROVNO počas ovulácie sme mali pohlavný styk, ale po mesiaci bol veľmi vzrušený, na chvílu styk prerušil a videli sme, že mu pri styku tiekol ejakulat, alebo ta predeajkulacna tekutina, cize to islo na 70% aj do vnútra. Potom sme pokračovali a aj na konci to bolo len tak tak. Moja otázka je, či je možné otehotniet aj z tej "predejakulačnej tekutiny", kedze raz čítam, ze je to blbosť a raz ze to obsahuje spermie. Keby sa to stalo teraz, tak by som sa potešila, ale trocha by nám to narušilo plány. Vopred dakujem, poprosím také, ktoré maju skusenost ci uz pozitivnu alebo negativnu z podobnej situácie. Pekny den prajem
@beronsche ďakujem pekne, daval si pozor no ta predejakulačna tektutina mu stale vychadzala, neviem sa dopatrat ci to obsahuje spermie alebo nie..no ved ostava len pockať, to je jasne 🙂
Niekto hovori ze obsahuje, podla najnovších štúdii neobsahuje.. za istých okolnosti však obsahovať moze, tazko povedat.. treba len čakať😊
My pouzivame roky preruseny sex a otehotnela som trikrat vtedy ked sme chceli a raz pri poslednom vybral sice von, ale nieco ostalo aj vo vnutri. Ale ako manzelia sme to neriesili. Kebyze uz nechxem deti vobec pouzivam aj inu ochranu, resp.v mojom pripade pri posednom cisarskom som sa nechala sterilizovat.
@pininka1 Moje babo je z takto nechraneneho prerusovaneho styku. Bolo to po svadbe, celi stastni sme boli, no a manzel len citil, ze asi teda nie uplne udrzal, hoc nic nebolo vidieť tak zretelne ako u vas, a mame tu nase babatenko ❤️ 😁🌼🌼🌼
Edit: Predtym sme 6 rokov prerusovane a nic.
Mne osobne sa to síce nestalo, ale kamoska otehotnela presne do takej situácie. Zacali stavať dom, predali byt a nasťahovali sa dočasne k rodičom a ona bum - neplánovane tehotna. Bolo to síce náročné, ale viac deti sa im už potom nepodarilo mat, takze je vďačná za tu nehodu-náhodu. Malo to tak byt.
Ono záleží. Veľa kočiek ti tu napíše, že sa tak chránili, ak partner vie dávať pozor, nemáte sex opakovane po sebe v jednu noc, vždy sa po sexe umyje, vymočí, tak to riziko nie je také vysoké, ale samozrejme, ak naozaj bábätko neplánujete, radšej zvoliť inú metódu. My sme tak chvíľu fungovali, všetko bolo v poriadku, priateľ vždy vyťahoval oveľa skôr ako tesne pred koncom, ale ja som radšej zvolila pre túto chvíľu HAK, lebo ja mám rada istotu a mala som problémy s cyklom.
My teraz čakáme druhé dieťa z prerušovaného styku. Takže u nás platí, že aj tie kvapôčky obsahujú spermie.. A presvedčili sme sa o tom 2x za ten čas co sme spolu 6 rokov😁👌
ďakujem kočky, tak teda je to indivindy, ostava len počkať 🙂
Je a máme znej 10 mesačnú dcéru tiež máme takúto situáciu a zvladame ju na domčeku sa už pracuje a zatiaľ sme u mojich rodičov v obývačke je to stiesnene ale dá sa to veď dobrých ľudí sa všade veľa zmestí

po svete beha mnozstvo deti, pri ktorych sa ich rodicia "chranili" prerusovanym stykom..
Je jedno, kto ma aku skusenost, pretoze ta je nepresnosna... Zostava ti len pockat a uvidis, ako to bude u vas.