icon

Pribrala som a viac jem. Som tehotná?

mimulka951
25. nov 2013

Ahojte mám na Vás otázku: Som tehotná so svojim priateľom sme mali niekoľko krát nechránený sex (som hlúpa 😒 ) ale už mesiac a pol beriem antikoncepciu (Belaru). Tento mesiac som mala úplne slabučkú menštruáciu aj trvala normálne 5 dní ako zvyčajne. Teraz je na mne aj badať že som pribrala a strašne veľa jem čo u mňa nie je vo zvyku niekedy som jedávala maximálne dva krát do dna a teraz aj 6 krát.... Je to s antikoncepcie alebo som v tom ??
Ďakujem za odpovede....

jaja28
25. nov 2013

urob si test a zistis, priciny mozu byt rozne 😉

koniarova
25. nov 2013

@mimulka951 A čo takto spraviť si test? Asi ťažko ti niekto cez net povie, či si alebo nie si tehotná. 😉

lindush123
25. nov 2013

Urob si test a uvidis... 🙂 tu ti zbytocne bude niekto rozpisovat ano alebo nie

aduskatt
25. nov 2013

..a v com?

natas4
25. nov 2013

Dalsia v poradi...to je naozaj take tazke ist k lekarovi? Spravit si test? Co si myslis , ze my sme vestice???

natas4
25. nov 2013

@mimulka951 inak to ze viac jes...no pobavila si ma....jednoducho si sa rozozrala

awalancha3
25. nov 2013

ano, antikoncepcia sposobuje vycsi pocit hladu... moze to byt na pricine, ze viac jes........Zbehni do lekarne a za par euro si kup pruzkovy mamatest a otestuj, budes kludna.

zita19
25. nov 2013

Kto je majitelom kristalovej gule? Prosim, prosim ozvite sa mi.. Budem vam z tychto otazok nadhanat klientelu. Bezplatne. Len za ucelom vycistenia vzduchu na MK. ☹ ☹ ☹ ☹

natas4
25. nov 2013

@zita19 tu by sa mali robit vstupne psychotesty 😝

majka_3
25. nov 2013

ved nieje víkend..či sú nejaké prázdniny??? 😀 😀

lene27
25. nov 2013

@mimulka951 chutiť ti MôŽE kvôli HAK, aj tá slabá MS MôŽE byť kvôli tomu, na 100% ti to však nikto z nás nepotvrdí. Nestresuj sa a hlavne si test urob až vtedy, keď ti má prísť MS, nie týždeň skôr... lebo tam uvidíš aj to, čo tam možno nechceš vidieť. 🙂

alexandrag1
26. nov 2013

Hlavne ze otazka zacina SOM TEHOTNA...... 😀

maria1989
26. nov 2013

ak berieš antiku, nie je to nechránený sex 😉 ale inak urob test...

timotea244
26. nov 2013

kriste tak toto sa mi snáď len sníva...

nanulik
26. nov 2013

@mimulka951 nehnevaj sa ale zaujíma ma vek....

no a k otázke antikoncepcia može sposobovať priberanie a celkove pocity že je žena tehotná... niekedy to prejde alebo skus inu. a ked máš pochybnosti o tehotenstve... testy stoje dnes pár euro.....