icon

Príčiny meškania menštruácie

derna
7. jún 2025

Ahojte, žienky je možné že by sa mi posunula menštruácia? 25 som mala dostať , vie mi meškať mávam nepravidelnu. Väčšinou o par dni po dátume prídu. No žiaľ, ani náznak ze by som mala dostať mrchu. Je 7.7 a stále nič. Môže ísť aj o tehotenstvo? Testy, žeby som si mala robiť, má už neláka som si povedala, keď to príde tak príde aký máte názor? Dakujem

tulipanik12
7. jún 2025

@derna že ty musíš vedieť 🤣

derna
autor
7. jún 2025
@tulipanik12

@derna že ty musíš vedieť 🤣

@tulipanik12 aká si múdra 😉

januska12323
7. jún 2025

Ja neviem čo je u teba nepravidelná ani či si mala sex, ak áno môžeš byť tehotná.

derna
autor
7. jún 2025
@januska12323

Ja neviem čo je u teba nepravidelná ani či si mala sex, ak áno môžeš byť tehotná.

@januska12323 zabudla som to tam dopisat áno sex mávam nechraneny.

Nepravidelna, ze mi neprídu 25 ale par dni na to

jaskolka
7. jún 2025

Tak áno,je možné,že si tehotná,ty musíš vedieť,či to je reálne.
Ak máš nechránený styk a bol v čase ovulácie,tam je veľmi pravdepodobné,že je to tehotenstvo. Akurát nechápem, prečo si neurobíš ten test. Veď výsledok nijako nezmenis

stellarstar
7. jún 2025

Žena skoc do dm či inej drogérie kup si test a ocikaj podľa návodu, my do teba nevidíme a ked pravidelne secujes tak jasné že môžeš byt vtom

senta_sofia
7. jún 2025

@derna test by som si spravila uz len kvoli tomu, ze ak menstruacia pride, moze to byt kludne aj doslefok toho, ze sa plod neudrzal. Nepises aky dlhy mavas cyklus, od 25. su uz skoro dva tyzdne, to uz je na meskanie aj dost.

derna
autor
7. jún 2025
@senta_sofia

@derna test by som si spravila uz len kvoli tomu, ze ak menstruacia pride, moze to byt kludne aj doslefok toho, ze sa plod neudrzal. Nepises aky dlhy mavas cyklus, od 25. su uz skoro dva tyzdne, to uz je na meskanie aj dost.

@senta_sofia ja som s testov už zúfalá. Co je pochopiteľné a človek ktorý si tým prechádzal to pochopí, preto ma ten test neláka. Ale áno urobím si ho cyklus mávam 5-6 dňový silný bolestivý. Príznaky pred menštruáciu mávam taktiež. Ďakujem za radu❤️

stellarstar
7. jún 2025
@derna

@senta_sofia ja som s testov už zúfalá. Co je pochopiteľné a človek ktorý si tým prechádzal to pochopí, preto ma ten test neláka. Ale áno urobím si ho cyklus mávam 5-6 dňový silný bolestivý. Príznaky pred menštruáciu mávam taktiež. Ďakujem za radu❤️

@derna naštuduj prosím čo je menštruácia a dĺžka cyklu. Ja mám napr 32 az 109 dní cyklus, dĺžka ms má 5 až 7 d

derna
autor
7. jún 2025
@stellarstar

@derna naštuduj prosím čo je menštruácia a dĺžka cyklu. Ja mám napr 32 az 109 dní cyklus, dĺžka ms má 5 až 7 d

@stellarstar pardon som to zle pricitala 32 väčšinou....

januska12323
7. jún 2025

Diskusia je zbytočná, buď si alebo nie si, nikto ti to nepovie.

senta_sofia
7. jún 2025
@derna

@derna teba test nelaka, ale my ti tu mame davat falosne nadeje, ze asi si? Alebo co ocakavas od tejto diskusie?

derna
autor
7. jún 2025
@senta_sofia

@derna teba test nelaka, ale my ti tu mame davat falosne nadeje, ze asi si? Alebo co ocakavas od tejto diskusie?

@senta_sofia otázka bola ci sa mi môže posunúť menštruácia

veselo_neveselo
7. jún 2025

Moze sa ti posunut menzes, alebo mozes byt tehotna. Pokial si nespravis test, alebo nepojdes k doktorovi, tak to vediet nebudes.

nikolani
7. jún 2025
@veselo_neveselo

Moze sa ti posunut menzes, alebo mozes byt tehotna. Pokial si nespravis test, alebo nepojdes k doktorovi, tak to vediet nebudes.

@veselo_neveselo na menštruáciu môže mať vplyv aj stres, choroba, cysty, všeličo. Tehotenstvo nie je jediná možnosť pri dvojtýždennom meškaní. Ale samozrejme vylúčiť sa nedá ak si mala nechránený styk. Najlepšie spraviť test nech nemusis premýšľať čím to môže byt

sofia1979
7. jún 2025
@derna

@senta_sofia otázka bola ci sa mi môže posunúť menštruácia

@derna áno môže sa posunúť mm, taktiež ak teda mávaš nechránený sex môžeš už byť tehu ty musíš vedieť, odpoveď ti dá test

derna
autor
10. jún 2025
@sofia1979

@derna áno môže sa posunúť mm, taktiež ak teda mávaš nechránený sex môžeš už byť tehu ty musíš vedieť, odpoveď ti dá test

@sofia1979 síce je to pepino ale myslím že keď si tehotná ti čiarky ukáže ale potvrdím sa ešte iným testom

sofia1979
13. jún 2025
@derna

@sofia1979 síce je to pepino ale myslím že keď si tehotná ti čiarky ukáže ale potvrdím sa ešte iným testom

@derna nooo to vyzerá sľubne tíško gratulujem

derna
autor
15. jún 2025
@sofia1979

@derna nooo to vyzerá sľubne tíško gratulujem

@sofia1979 ďakujem 😃