Príznak tehotenstva
Ahojte viem že otázka jak keby som škôlkárka a že ich tu je milión a samozrejme že nemáte veštecké gule len sa chcem spýtať či ste to vy napríklad zažili. S manželom sme mali styk 30.8. a 31.8. mali sme styk viac krát takže to dal do mňa asi 3-4 krát, (je mi to nepríjemne takto písať ale inak by sme sa nepochopili 😄) a ďalšiu noc toho 31.8. asi tiež tak. Snažíme sa o ďalšie bábätko tak aby ste si nemysleli že to robíme len tak, zatiaľ sa nám nepodarilo snažíme sa chvíľku asi 5 mesiacov a ešte nič 😊 30.teho a 31. Som mala plodne dni podľa aplikácie, menštruáciu mám dostať 14.9. Pri malej som mala ako prvý príznak strašne bolestivé prsia neskutočne ako keby mi horeli, a teraz pociťujem také mierne bolesti v prsiach keď sa ich dotknem také citlivé a mierna bolesť a mám také napätie v podbrušku. Môže to byt ako jedným z príznakov tehotenstva tak skoro ? Zažili ste také niečo aj vy ? Že by mohli príznaky nastúpiť takto ?
No ja som mala citlivé prsia vždy pred ms. Keď Som bola tehotná tak prsia má začali pilier tak týždeň od pozitívneho testu..
A neni to jedno? Ved kazda zena sme ina. Janka mohla mat bolestive prsia a Zuzka zase nie. Och,ved pockaj na MS a uvidis.

Aktualne vsetky priznaky ti robi stupajuci progesteron, urcite este nie hcg. Ci je to pms alebo zacinajuce tehotenstvo ti v danej chvili nepovie naozaj nik, ostava len cakat.