icon

Príznaky 11 dní po ovulácii

Včera o 20:26

Ahojte. Chcela by som poprosiť o názory skúsenejších žien 😊
Som 11 DPO, kvôli užívaniu tabletiek som musela testovať a na teste Livsane sa mi ukázala slabá ružová čiarka.
Okrem toho mám mierne citlivejšie prsia a občas ma prepadne zvláštny pocit závratu. Dnes som bola u rodičov a práve tam mi prišlo nevoľno – čaj som ani nedokázala prehltnúť, musela som si ľahnúť, lebo som mala pocit, akoby mi z nôh odišla sila. Je pravda, že som bola nervózna, že sa ma budú pýtať, či už bude vnúča alebo pravnúča, lebo na mne je hneď vidieť, keď niečo tajím. Je možné, že k tomu prispel aj stres, keďže by som ešte nechcela nič hovoriť, hlavne nie hneď po prvom pozitívnom teste 😅
Potom znovu – keď som jedla špagety, mala som pocit, že mi nejdú dolu, a musela som prestať jesť. Okrem toho som celý deň veľmi unavená uz niekoľko dní
Možno je to hlúpa otázka, ale zaujíma ma, či toto všetko môže súvisieť s pozitívnym testom, alebo je to len náhoda a skôr som sa na všetko príliš vystresovala.

S pozdravom D

anonym_9f76b3
Včera o 20:42

@anonym_autor pri druhom tehotenstve mi začalo byť jemne nevoľno už siedmy deň po ovulacii. Takže kľudne môže byť. Ale teda nespoliehala by som sa na to ako na stopercentny ukazovateľ tehotenstva

dixitka
Včera o 20:45

Môžeš to kľudne mať už tehotenské príznaky. Pri prvom tehotenstve som netušila, že som tehotná, len som zrazu mala brutál nechutenstvo, nevládala som pri cvičení, počas šoférovania sa mi dvíhal žalúdok a nechápala som, čo mi je. Začalo to už cca 4 dni pred očakávanou menštruáciou. Až keď mi pár dní meškala, tak som si “pre istotu” spravila test a tam dve čiarky ako hrom.
Tento rok som otehotnela trikrát (dva potraty) - to už plánovane, sledovala som si ovuláciu a vždy som okolo 10 dpo už jasne cítila príznaky, najmä to nechutenstvo, ktoré inokedy fakt nemávam :D

anonym_2b794e
Včera o 20:46

@anonym_autor každé tehotenstvo je iné. Aj prvé druhé tretie tehotenstvo môže byť iné, každá žena môže sa cítiť inak. Ja čakám prvé bábätko a mne nevoľno nebolo vôbec, ani raz som nezvrscala, pár krát má pálila zaha na začiatku, inak najviac počas prvého trimestra má strašne zduvalo. Ale teda príznaky na 9dpo večer má začalo bolieť podbrusko ako na menzes a kríze. Myslela som si že do rana sa spustí ms. Nespustila sa. 😍😍

anonym_5b9355
Včera o 20:51

No, budu Ti tu tvrdit vselico, ja som teraz mala ducha uz 8 dpo, priblizne, asi sa mi posunula ovulacia na skor. Pisali mi, ze test mam negativny a namyslam si priznaky. No dalsie testy uz boli jasne. No, uvidis, musis sa snazit ukludnit a pripravit sa na variant aj aj.

anonym_24fc01
Včera o 21:01

Moze nemusi.
Nic viac sa k tomu realne neda povedat. 🙂

debnl
Včera o 21:07

Ahoj,
Livsane sú za mňa asi najlepšie tehu testy, mne ukázali slabého ducha na 10 DPO, predtým keď som tehotná nebola nikdy neduchovali 🙂

Čo sa týka príznakov to kľudne môže byt, hoci intenzívnejšie sú čím viac je aj test pozitívnejší 🙂
Napr mne začalo bývať blbo až keď som mala čiarky ako svet, ale to je veľmi individuálne.
Takže skus otestovať o dva dni a uvidíš, držím veľmi palce.

elz1920
Včera o 21:31

Úplne v pohode môžeš byť v tom. Takto skoro som mala druhú čiarku 2x. V druhom prípade aj smrady mi skôr vadili. Tlak v podbrušku.