Príznaky ako pred menzesom a menzes nikde
Ahojte, pôjdem sa objednať ku gyn ale chcela som sa len opýtať či má s týmto niekto skúsenosť.. 😅 Mešká mi menzes už 10 dní, ale už asi 2-3 týždne mám príznaky ako pred MS. Dnes som si robila test a bol negatívny. Mám kŕče ako cez MS, aj sa niekedy cítim ako keby sa mi už spustili a nič, mám aj bolavé prsia ale skôr citlivé bradavky, bolavé kríže. Ovulaciu si nesledujem takže neviem či by som ju mala posunutú.. mohla by som mať zatiaľ nízke HCG a mám testovať neskôr? Ďakujem vopred 😊❤️
@barka1 mávala som nepravidelnú ale beriem duphaston už rok a ten mi cyklus upravil tak že mi presne začali aj skončili. Tehotná byť môžem máme s priateľom nechránený sex. Test som si spravila len jeden ale nebol z ranného moču, myslela som že keď mi to mešká týždeň že to bude celkom jedno kedy ten test spravím, ani som veľa nepila vodu že by to mohlo ovplyvniť.. 😅 ale skúsim ďalší o 3 dni hneď ráno 😊
@laura19102 zavolaj dr a spytaj aa jej na vyvolávačku, ja som tak bola, pri 10 dnovom meskani, na 14 uz som mala pozitivitu
@dadka1997 akože si mala pozitivny test až po 14 dňoch meškania? 😊
Mne tiež tento mesiac meškal 14 dni už prišiel niekedy sa to stane test by podla mňa už bol dávno pozitívny
@laura19102 su len 2 moznosti:
1. meska, lebo si tehu. mohla si mat posunutu ovulku, preto si otehotnela neskor a preto ti test este nic neukazal, urob si ho z ranneho mocu. priznaky budu z tehu.
2. nie si tehu, len ti blbnu hormony. co je toho pricinou, tazko povedat. aj som napr mavala v minulosti asi 2-3x rocne zrejme posunutu ovulku o 2t a preto som mala o 2t dlhsi cyklus,inak bol pravidelny a priznaky su PMS.
takze v zasade ti tu moc nepovieme. zistis to vylucovacou metodou, otestujes a uvidis.
@majamat ďakujem ❤️😊
Podľa mňa anovulák. Pár som ich mala a prebiehalo to presne takto, že už som sa driapala po stenách len nech už to príde. Telo sa stále snažilo zresetovať po tej vynechanej ovulácii a trápilo ma viac ako 40 dní predmenštruačným syndrómom. Bolo to hrozné.
@michaela789 noo to môže byť tiež, ja myslím že ani neovulujem alebo aspoň to vobec ani na sebe nepoznavam, nemavam vobec natahovaci hlien len teraz 2 tyzdne mam taky biely riedky tekutý výtok 😕
@michaela789 och toto ja teraz zažívam. Žiadny pozitívny ovulačný test som nemala, meškajú mi už 14.dní a ani za boha prísť... 1,5 týždňa už cítim bolesti v krížoch, čakám každý deň, že už to príde a nič. Otras, ide ma z toho poraziť.
@suzy2508 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 držím palce, nech je čo najskôr po tom. 😩
@michaela789 ďakujem pekne, ja už dúfam, že sa mi to rozbehne. Alchemilku si neskúšala? Či samé to potom došlo?
@suzy2508 vieš čo, tieto anovulačné cykly som mala párkrát ešte pred deťmi, takže veľmi dávno. Vtedy som to takto neriešila. Nechala som to na prírodu a rozbehlo sa to samé. Ale pamätám si ako mi to bilo na hlavu.
Alchemilku som potom neskôr pila na zmiernenie kŕčov. A pomohla. Je to naozaj dobrá bylina na tieto ženské záležitosti, na nastavenie rovnováhy. Len si treba presne zistiť kedy ju piť, tam boli nejaké pravidlá ohľadom toho.
@laura19102 mala som posunutu ovulaciu 2 tyzdne mi meskali testy som mala negativne aj vyvolavacku mi pichli a po tej vyvolavacke som uz mala naznak najskor ma strasili mimometernicovym lebo nikde nic nevideli a potom bum 😃 a už je z neho školák
nechcem ti brať nádej, ale ja som toto mala veľmi často, odkedy sme sa začali snažiť...až keď som si po roku povedala, že kašlať na to a kúpila som letenky na dovolenku, tak tento mesiac bum... 😅 a bez príznakov, nič výrazné...test som šla robiť bez nejakej nádeje a pár dňovom meškaní...až po cca viac ako týždni meškania mi je trochu večer ťažko od žalúdka a mám plnšie prsia...
každopádne, držím palce 👍
@hypoteka2022 ďakujem ale menzes mi prišiel pár hodín po mojom prispevku 😕😁

@laura19102 máš pravidelnu MS? Mozes byť tehotna? Kolko testov si urobila? Pri takom dlhom meskani by už mali byt kolajnice. Možno vadný test...skus este další.