icon

Príznaky ako pred menzesom a menzes nikde

laura19102
12. feb 2025

Ahojte, pôjdem sa objednať ku gyn ale chcela som sa len opýtať či má s týmto niekto skúsenosť.. 😅 Mešká mi menzes už 10 dní, ale už asi 2-3 týždne mám príznaky ako pred MS. Dnes som si robila test a bol negatívny. Mám kŕče ako cez MS, aj sa niekedy cítim ako keby sa mi už spustili a nič, mám aj bolavé prsia ale skôr citlivé bradavky, bolavé kríže. Ovulaciu si nesledujem takže neviem či by som ju mala posunutú.. mohla by som mať zatiaľ nízke HCG a mám testovať neskôr? Ďakujem vopred 😊❤️

barka1
12. feb 2025

@laura19102 máš pravidelnu MS? Mozes byť tehotna? Kolko testov si urobila? Pri takom dlhom meskani by už mali byt kolajnice. Možno vadný test...skus este další.

laura19102
autor
12. feb 2025

@barka1 mávala som nepravidelnú ale beriem duphaston už rok a ten mi cyklus upravil tak že mi presne začali aj skončili. Tehotná byť môžem máme s priateľom nechránený sex. Test som si spravila len jeden ale nebol z ranného moču, myslela som že keď mi to mešká týždeň že to bude celkom jedno kedy ten test spravím, ani som veľa nepila vodu že by to mohlo ovplyvniť.. 😅 ale skúsim ďalší o 3 dni hneď ráno 😊

dadka1997
12. feb 2025

@laura19102 zavolaj dr a spytaj aa jej na vyvolávačku, ja som tak bola, pri 10 dnovom meskani, na 14 uz som mala pozitivitu

laura19102
autor
12. feb 2025

@dadka1997 akože si mala pozitivny test až po 14 dňoch meškania? 😊

tanatoth
12. feb 2025

Mne tiež tento mesiac meškal 14 dni už prišiel niekedy sa to stane test by podla mňa už bol dávno pozitívny

majamat
12. feb 2025

@laura19102 su len 2 moznosti:
1. meska, lebo si tehu. mohla si mat posunutu ovulku, preto si otehotnela neskor a preto ti test este nic neukazal, urob si ho z ranneho mocu. priznaky budu z tehu.

2. nie si tehu, len ti blbnu hormony. co je toho pricinou, tazko povedat. aj som napr mavala v minulosti asi 2-3x rocne zrejme posunutu ovulku o 2t a preto som mala o 2t dlhsi cyklus,inak bol pravidelny a priznaky su PMS.

takze v zasade ti tu moc nepovieme. zistis to vylucovacou metodou, otestujes a uvidis.

laura19102
autor
12. feb 2025

@majamat ďakujem ❤️😊

michaela789
12. feb 2025

Podľa mňa anovulák. Pár som ich mala a prebiehalo to presne takto, že už som sa driapala po stenách len nech už to príde. Telo sa stále snažilo zresetovať po tej vynechanej ovulácii a trápilo ma viac ako 40 dní predmenštruačným syndrómom. Bolo to hrozné.

laura19102
autor
12. feb 2025

@michaela789 noo to môže byť tiež, ja myslím že ani neovulujem alebo aspoň to vobec ani na sebe nepoznavam, nemavam vobec natahovaci hlien len teraz 2 tyzdne mam taky biely riedky tekutý výtok 😕

suzy2508
12. feb 2025

@michaela789 och toto ja teraz zažívam. Žiadny pozitívny ovulačný test som nemala, meškajú mi už 14.dní a ani za boha prísť... 1,5 týždňa už cítim bolesti v krížoch, čakám každý deň, že už to príde a nič. Otras, ide ma z toho poraziť.

michaela789
12. feb 2025

@suzy2508 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 držím palce, nech je čo najskôr po tom. 😩

suzy2508
12. feb 2025

@michaela789 ďakujem pekne, ja už dúfam, že sa mi to rozbehne. Alchemilku si neskúšala? Či samé to potom došlo?

michaela789
12. feb 2025

@suzy2508 vieš čo, tieto anovulačné cykly som mala párkrát ešte pred deťmi, takže veľmi dávno. Vtedy som to takto neriešila. Nechala som to na prírodu a rozbehlo sa to samé. Ale pamätám si ako mi to bilo na hlavu.
Alchemilku som potom neskôr pila na zmiernenie kŕčov. A pomohla. Je to naozaj dobrá bylina na tieto ženské záležitosti, na nastavenie rovnováhy. Len si treba presne zistiť kedy ju piť, tam boli nejaké pravidlá ohľadom toho.

dadka1997
13. feb 2025

@laura19102 mala som posunutu ovulaciu 2 tyzdne mi meskali testy som mala negativne aj vyvolavacku mi pichli a po tej vyvolavacke som uz mala naznak najskor ma strasili mimometernicovym lebo nikde nic nevideli a potom bum 😃 a už je z neho školák

hypoteka2022
15. feb 2025

nechcem ti brať nádej, ale ja som toto mala veľmi často, odkedy sme sa začali snažiť...až keď som si po roku povedala, že kašlať na to a kúpila som letenky na dovolenku, tak tento mesiac bum... 😅 a bez príznakov, nič výrazné...test som šla robiť bez nejakej nádeje a pár dňovom meškaní...až po cca viac ako týždni meškania mi je trochu večer ťažko od žalúdka a mám plnšie prsia...
každopádne, držím palce 👍

laura19102
autor
15. feb 2025

@hypoteka2022 ďakujem ale menzes mi prišiel pár hodín po mojom prispevku 😕😁