icon

Príznaky ako pri prvom tehotenstve a test negatívny

katulka1141
15. máj 2015

ahojte posledny ms som mala 21 aprila a 26 nechraneny styk.od minuleho tyzdna mam priznaky ako pri prvom tehu.nafuknute,brusko,bolesti pobruska na oboch stranach,neskutocne bolestive a navrete prsia nevedela som zapnut gombik na nohaviciach a ak ano tak mi bolo nevolno.test je negativny a bolesti prs uz nie su take intenzivne,len bolesti v podbrusku a hlavne na lavej strane je stale.mam velmi nepravidelny cyklus okolo 45 dnovy tak neviem kedy by som mala test zopakovat.a otazka i bol niekto na to podobne pri druhom tehotenstve?? dakujem

saurian
15. máj 2015

@katulka1141 ja som na zaciatku druheho tehotenstva mala rovnake priznaky ako pri prvom, dva testy v rozmedzi 10 dni mi ukazali negativny vysledok, treti cca 15 dni od prveho potvrdil.

saurian
15. máj 2015

@katulka1141 ja som na zaciatku druheho tehotenstva mala rovnake priznaky ako pri prvom, dva testy v rozmedzi 10 dni mi ukazali negativny vysledok, treti cca 15 dni od prveho potvrdil tehu.

katulka1141
autor
15. máj 2015

@saurian dakujem skusim este jeden o par dni.ja si uz nepamatam ako skoro som to xistila pri malej,len je mi divnd,ze tie priznaky po tyzdni nie su take silne.