Príznaky tehotenstva napriek negatívnemu testu?
Ahojte baby predtým som tu písala ako mi vyšiel slabý duch na teste ,ale toto je trošku iné . Menštruáciu som mala na posledy 31.12 trvala cca 5 dni tesne pred spustením mrchy som mala pohl.styk ,potom 9.1.tiez ale cca 10-11 .1 som mala ovulacny hlien priesvitný naťahovaci a od 12.1 menštruačné bolesti ktoré trvajú do dnes ,bolestivé prsníky od 18.1 aj bradavky .Pisala som môjmu gynekológovi či mám počkať do menzesu a potom prísť alebo či sa nemôže jednať o nejaký zápal napísal že mám počkať do meškania potom si robiť test keď budú meškať 5 dni predtým som si robila test vyšiel duch a ostatné negatívne .Dnes už 3 deň nevoľno od žalúdka ale nie na vracanie hlavne ráno keď stávam to je horšie potom niekedy v priebehu dňa to príde strašnú chuť v ústach a NATO zas jeden deň zimnicu a od tedy sem tam príde zvisena teplota do 37 ale pocitovo akoby horim červené líca mi ostanú no strašné sa cítim nevoľnosť s bolesťami pod bruškom keď sa moc zaťažím tak sú to silné bolesti že si musím ľahnúť menštruáciu mám dostať za 3 dni 2 dní mám priesvitný výtok ale nie moc bez zápachu . Ja neviem či toto môže robiť zápal alebo tehotenstvo mali ste to niektorá ? Mám dve detičky ale takto skoro som to ešte nemala príznaky začali až okolo 6 týždňa .
@kvetinka0099 s tehotenskymi priznakmi rastie aj hcg hormon , zvysena teplota do 37? Nie je zvýšená, ale normalna telesna teplota človeka .. co opisuješ su klasicke priznaky PMS , ked ti pred 5 dnami vysiel slaby duch ostatne testy boli negativne, tak tehotna nebudeš, ved si pockaj do prichodu ms
Inač sila mysle, to co si vsugerujes do hlavy je velmi silná
Bola som tehotná 4x, z toho mám 3 deti. Každé z týchto tehotenstiev sa začalo prejavovať PO pozitívnom teste.
Jediným príznakom pred bolo že som nedostala menštruáciu, ale aj to som sa 2x zakopala predčasne lebo som dostala kŕče a začala som špiniť, takže som myslela že 100% začínam menštruovať...o to väčší šok keď nakoniec z toho nič nebolo a test pozitívny.
Myslím, že v tvojom prípade skôr čaruje psychika.

Môže to byť aj nemusí..
Ja som si raz tak vsugerovala že to daný mesiac vyšlo že som pred ms mala všetky príznaky.. a nakoniec mrcha prišla presne na čas..
Psychika je v tomto veľký manipulátor...
Čo sa týka skúsenosti tak príznaky mi reálne začali až niekoľko dní po pozitívnom teste, skôr som nemala nič ani náznak toho že by som mohla byť tehotná..😃
Takže jedine naozaj iba počkať na meškanie a test 🙂
Ale držím palce aby to vyšlo tak ako chceš 😊