Príznaky tehotenstva pred menštruáciou
Baby, prosím o vaše skúsenosti.
Mám dva dni pred očakávanou menštruáciou, mám aj príznaky, aké pred MS zvyknú byť. Citlivé prsia, kŕče a tlak v podbrušku.
Snažili sme sa aj o bábätko, samozrejme, že by som chcela aby sa to podarilo.
Tento test je zo včera, vyšli mi 2 takéto, no dnes uz druhu ciarku nebolo vidieť skoro vôbec.
Bola som tehotná aj pred rokom, ale o bábätko sme prišli, no vtedy som nemala takéto príznaky.
Ďakujem za vaše odpovede

Odpoved zistis iba ked ne/dostanes menstruaciu a/alebo si spravis o par dni dalsi test
Odpoved zistis iba ked ne/dostanes menstruaciu a/alebo si spravis o par dni dalsi test
@vanilkovazmrzka je mi to jasne že výsledok bude presnejší povedzme cez víkend. Len som asi nedočkavá a možno by som nejakú malú nájdej od žienok, ktoré to mali podobne a podarilo sa
Netestuj kým ti nemešká ms, vyhneš sa tak hľadaniu duchov.
Tak ze ti tu napisu ze im sa podarilo, neznamena pre teba nic. Len falosnu nadej a nasledne sklamanie. Alebo naopak.
Začiatok tehotenstva a PMS majú podobné "priznaky" robiť si test predtým ako meska menštruácia sa mi zdá zbytočne
@kikusenka1 lenže test dokáže určiť výsledok aj pár dní pred tým
@kikusenka1 lenže test dokáže určiť výsledok aj pár dní pred tým
@zdenka283 ideálne je spraviť si test az po vynechani menstruacie. Pretože priznaky môžu byť matuce

@zdenka283 Hodil som kockou. Povedal som, že keď padne párne číslo, tak áno, ak nepárne, tak nie. Padla dvojka. 🙄