icon

Príznaky tehotenstva pred menštruáciou

zdenka283
10. júl 2025

Baby, prosím o vaše skúsenosti.
Mám dva dni pred očakávanou menštruáciou, mám aj príznaky, aké pred MS zvyknú byť. Citlivé prsia, kŕče a tlak v podbrušku.
Snažili sme sa aj o bábätko, samozrejme, že by som chcela aby sa to podarilo.
Tento test je zo včera, vyšli mi 2 takéto, no dnes uz druhu ciarku nebolo vidieť skoro vôbec.
Bola som tehotná aj pred rokom, ale o bábätko sme prišli, no vtedy som nemala takéto príznaky.
Ďakujem za vaše odpovede

Príznaky tehotenstva pred menštruáciou
chrobak7
10. júl 2025

@zdenka283 Hodil som kockou. Povedal som, že keď padne párne číslo, tak áno, ak nepárne, tak nie. Padla dvojka. 🙄

zdenka283
autor
10. júl 2025
@chrobak7

@zdenka283 Hodil som kockou. Povedal som, že keď padne párne číslo, tak áno, ak nepárne, tak nie. Padla dvojka. 🙄

@chrobak7 kiežby 😀

vanilkovazmrzka
10. júl 2025

Odpoved zistis iba ked ne/dostanes menstruaciu a/alebo si spravis o par dni dalsi test

mdse
10. júl 2025

@zdenka283 možno biochemko, ak dnes bolačiarka slabšia.

zdenka283
autor
10. júl 2025
@vanilkovazmrzka

Odpoved zistis iba ked ne/dostanes menstruaciu a/alebo si spravis o par dni dalsi test

@vanilkovazmrzka je mi to jasne že výsledok bude presnejší povedzme cez víkend. Len som asi nedočkavá a možno by som nejakú malú nájdej od žienok, ktoré to mali podobne a podarilo sa

januska12323
10. júl 2025

Netestuj kým ti nemešká ms, vyhneš sa tak hľadaniu duchov.

vanilkovazmrzka
10. júl 2025

Tak ze ti tu napisu ze im sa podarilo, neznamena pre teba nic. Len falosnu nadej a nasledne sklamanie. Alebo naopak.

kikusenka1
10. júl 2025

Začiatok tehotenstva a PMS majú podobné "priznaky" robiť si test predtým ako meska menštruácia sa mi zdá zbytočne

zdenka283
autor
10. júl 2025

@kikusenka1 lenže test dokáže určiť výsledok aj pár dní pred tým

kikusenka1
10. júl 2025
@zdenka283

@kikusenka1 lenže test dokáže určiť výsledok aj pár dní pred tým

@zdenka283 ideálne je spraviť si test az po vynechani menstruacie. Pretože priznaky môžu byť matuce