Príznaky uhniezdenia a nepravidelné menštruácie
Ahojte.Baby uz par dni tu riesim moj problem so zlymi Pepino testami.Raz pozit.,raz negativny.Skusala som aj ine a tie boli negativne.Poslednu menstruaciu som mala 19.4.
Poslednu potvrdenu(od Dr) ovulaciu som mala 20.5.
Menstruacia mi mala prisat 3.6..
Vysetrenie u Dr 27.5. bolo v poriadku.Mam vela vajicok,mala som ovulaciu,nemam ziadny zdravotny problem.
Dnes som zacala pocitovat bolesti v bruchu tak ako ked mavam kramy.Tak som sa stym zmierila ze dnes urcite menstruacia pride.Tak aj bolo...o 14:30 som mala silne krce presne take ako ked sa mi prave spusta krvacanie pri menstruacii.Na papieri bolo kusok slaboruzovej krvi.Bola som curat potom znovu a krv na vlozke ziadna len na papieri kus.Odvtedx vzdy ked idem na wc tak krv ziadna len ked sa utriem tak je na papieri kusocek takeho oranzoveho alebo svetlo hnedeho.Bolesti nemam uz ziadne.
Test (mamatest)som si robila asi o 17:00 a je negativny.
Zhrnutie...Dnes je 16den od ovulacie,3.den co mi meska menstruacia.
Dakujem za kazdu radu alebo milu pomoc🫶🏼
@adeladulova A kedy si dostala menstruaciu?Kolko dni po tom prvom krvacani
Chápem, že sa nevieš dočkať ale takéto stresovanie ti nepomôže. Daj sa do pohody a čakaj ako sa to vyvinie.
Moze to byt aj znak uhniehzdenia, bolesti mozu byt rovnake ako menstruacne, test ukaze ale az tak cca 2 dni po uhniezdeni. Kazdopadne od ovulky je to uz dost dni ale mohla byt posunuta o par dni. Jedine co ti ostava pockat este par dni ked sa MS nesoatavi skus spravit znova test
@butterflyeffect ano viem ze mohla byt posunuta ovulacia.Ale toho 20.5. o 23:00 som citila strasnu par sekundovu bolest vo vajecniku.A tyzden nato mi Dr ovulaciu potvrdila.Samozrejme nevedela den ovulacie ale potvrdila ju.
Niekedy sa menstruacia rozbieha dlhšie aj mne sa to tak niekedy zvyklo stavat myslím si že tehotenstvo by sa už ukázalo na teste, ak sa nedostaví do pondelka išla by som ku gynekologovi 🙂 a skúste si ešte spravit top test mne ten vždy ukazal slabunku čiarku už 10dni po
@spanielka44 ano v pondelok idem k Dr.Som objednana.A prosim Vas aky to je ten test?
@naitsirk top test taká fialová krabička majú ho v dm drogérii a je spoľahlivý 😄
dnes môžeš len špiniť a zajtra sa to môže poriadne rozbehnúť...
načo sa testuješ pod chvíľkou? však bude ako bude....

Minulý mesiac som.mala úplne to isté a ms sa dostavila. Držím palce