icon

Príznaky uhniezdenia verzus počiatok menštruácie

19. máj 2025

Ahojte ja viem že je tu milión tém ale ani pri jednom z nich som sa nenašla , chcela by som sa opýtať či niekto nemal takto ja viem že nevidíte domňa a nemáte veštiace guľe ale len či nemal niekto tak a boli ste tehotné , nechránený styk sme mali 7dc a 13dc , cyklus mám 25-30dňový , ms som mala minulý mesiac 23.4 , na 13 dc som mala výtok v podobe vaječného bielku ráno a večer teda sme mali nechránený styk , no a včera na 26dc som začala akože špiniť ráno trochu krvi tak reku že mi začína ms dala som si vložku a čuduj sa svetu na vložke len celý deň ružové bodky žiadna krv , aj len po utretí po malej potrebe len ružový výtok dnes 27dc to isté , nikdy som takto nemala stále som mala ráno trošku krvi a do pár hodín sa ms rozbehla , test som si robila 26dc ale samozrejme negatív počkám ešte kým to špinenie prestane , mali ste niečo podobné ? Môže ísť o uhniezďovanie ? Alebo sa teda len pomali rozbieha ms ? Ďakujem

autor
19. máj 2025

A ešte som zabudla včera na ten 26dc som mala bolesť v podbrušku také ťahanie asi 10min a potom bolesť krížov tiež len kus a potom nič

nika_val
19. máj 2025

Ťažko povedať pretože to že si mala výtok neznamená potvrdenie že vtedy bola ovulácia.. ja som sa výtokom riadila vyše pol roka a nakoniec som zistila že ovuláciu som mávala o pár dní neskôr
K tomu špineniu môže to byť uhniezdenie ale môže to byť aj rozbeh..je to 50 na 50 tým že nevieš presne to s tou ovuláciou
Ale môžem ti napísať na povzbudenie ja som tak mala že deň pred ms som mala špinenie, už som myslela že sa rozbieha ms ale nerozbehla sa. 🙂 takže nádej stále je, držím palce 😊

autor
19. máj 2025
@nika_val

Ťažko povedať pretože to že si mala výtok neznamená potvrdenie že vtedy bola ovulácia.. ja som sa výtokom riadila vyše pol roka a nakoniec som zistila že ovuláciu som mávala o pár dní neskôr
K tomu špineniu môže to byť uhniezdenie ale môže to byť aj rozbeh..je to 50 na 50 tým že nevieš presne to s tou ovuláciou
Ale môžem ti napísať na povzbudenie ja som tak mala že deň pred ms som mala špinenie, už som myslela že sa rozbieha ms ale nerozbehla sa. 🙂 takže nádej stále je, držím palce 😊

@nika_val ďakujem 🥰

autor
20. máj 2025

Tak dnes je 28dc , ms zatial nikde len stále to ružové a len pri utretí sa a na vložke nič tak neviem čím to bude už som z toho mimo 😔 prechladnutá nie som ani bolesti už nemám , test zatiaľ negat. Už keby spoň ms došla a vedela by som načom som 😔

nika_val
20. máj 2025

Ja som raz mala tiež tak špinenie že od ovulácie skoro až po ms. Trvalo mi 7 dní, vtedy mi dr odporučila Ascorutin vraj to môže byť od ovulácie prekrvenejšie, potom keď sa uhniezďuje vajíčko a tak to špinenie trvá. Ale ja som vtedy ms dostala takže neviem doteraz tiež prečo som to tak mala..
Ten Ascorutin je vlastne len vitamín tak možno ak nechceš volať svojej gyn skús si kúpiť, alebo počkaj a uvidí sa..
Inak pri tomto snažení sa a vlastne aj celom tehotenstve to sú tak nečitateľné veci.
Jedna žena má špinenie a je v pohode, druhá ma špinenie a je zle. Že proste neexistuje jasná odpoveď a je to extrémne individuálne všetko