Prvé príznaky tehotenstva
Ahojte, chcela by som sa opýtať na prvé príznaky tehotenstva. Mali ste ich, pobadali ste ich? Ja som mala mierne nadúvanie týždeň po ovulacii, čo nemávam, potom pozorujem zmeny trávenia a pociťovala som, nenazvala by som to bolesťou, akési dianie v podbrušku. Môžu to byť príznaky? Menzes som mala dosť dnes, neprišiel. Akosi sa snažím pripraviť sa na to, vravím si, že to nebude taký šok, ak zistím, že naozaj mamou budem, súčasne sa bojím, že si budujem vzťah k dieťatku, ktoré tam nie je.
Aké sú príznaky? Neviem, či je to tehotenstvo alebo len organizmus reaguje na teplotné a prírodné zmeny.
Ďakujem za každý vyjadrený pohľad na vec.
@anonym_autor ja som mala tiež isté príznaky ako keď ma prísť menzes, len nedošiel. Par dni na to som urobila test a čiarky mi išli oci vybit
Keď pozoruješ zmeny trávenia, tak sa nečuduj nadúvaniu. Sa na to pripravuješ a keď príde ms,tak to bude šok.
@anonym_autor u mňa bol jediný "príznak" tehotenstva, jedného aj druhého, že som bola neskutočne unavená .. az tak, že po stojacky by som zaspala. Inak nič ...
@anonym_autor nemala som absolútne žiadne
idealnejsie je spravit test a nepozorovat sa.. ja som bola zarucene kazdy mesiac tehotna :D a ked som skutocne bola, zarucene som tym dvom do oci bijucim // nechcela verit :D
@anonym_autor niekedy si človek niektoré príznaky aj vsugeruje. A to aj podvedome, nemusíš to robiť naschval. Na druhú stranu ja som mala ako ty také ťahanie v podbrušku, každá svoje telo poznáme najlepšie, ja som vedela že to nie je ako pred krámami, vtedy mám iný typ bolesti. Držím palce
Ja som si pri dcere myslela ze mam zápal, lebo som v kuse cikala, a pri synovi som začala grgat ako Homer Simpson a to teda neprestalo cele tehotenstvo 😅 Ale inak mi nič nebolo

@anonym_autor Nesleduj sa. Prehnane sledovanie sa este nikomu nepomohlo. Urob si test za 1€ a budes vediet.