Prvé príznaky tehotenstva pred pozitívnym testom
Čaute baby ake ste mali uplne prve priznaky ze ste tehotna ? Este predtym nez vam test ukazal pozit 🙂 pri synovy som nemala nič no teraz je to s mojim telo zaujimave 🙂
@sarah1112 úplne klasické pms a začala mi tŕpnuť rit 😂ale to ma vôbec nenapadlo, že po 5rokoch bude trpnutie rite môj príznak tehotenstva 🙈🙈
Vraj som vela jedla. Ale to si vsimol moj muz. Potom od cca 6 tyzdna mi zas bolo stale zle.
Pri prvom tehu mi 2tyzdne meskali kramy, ale predtym som bola chora, mala som antibiotika tak som myslela, ze kvoli chorobe sa omeskali..
Teraz pri 2 teh. to zistil vlastne manzel, sa ma pytal, ze kedy to uz dostanem, ze nejak dlho nic.. ja som si to ani neuvedomila, ze meskaju. Tak som si urobila na manzelovo poziadanie test a bol pozitivny🙂
Boleli, palili ma bradavky. Aj mat podprsenku ma bolelo. Mala som to tak pri oboch.
Stacilo sadnut do auto a prejst dva centimetre a uz mi bolo zle - a to hned v prvy tyzden, ked som si to potom spatne premietala. A pri prvom tehotenstve mi zacalo byt na grc z cigariet - hned od zaciatku, automaticky som prestala fajcit a nezniesla som ked niekto fajcil pri mne
Prsia ma boleli 1x v živote. Hneď som vedela , že som tehotná.
Pri každom jednom mi začala byť hrozna zima.. pri prvých dvoch som si to neuvedomila, ale pri treťom mi to zaplo že to súvisí.. už keď som si robila test, tak som vedela..
Teraz už je dávno čo som bola tehotná, zima mi je strašne posledné mesiace.. predtým mi bývalo skôr teplo.. ale tehotná nie som na 99%.. už asi len starnem 😅
Ženy ktoré boleli prsia. Aká to bola bolesť ? Bodavá može byt ?
@sarah1112 točenie hlavy, únava.
Veľká bolesť pŕs. Neviem bližšie špecifikovať. A zväčšili sa
To isté ako pms plus par krát mi bolo nevoľno nechuť na jedlo co ja som pri pms nemala nikdy a občasné ako keby bodnutie v bruchu
Pes mi furt ležal na bruchu 😉
Pri prvom mi zacalo byt cudne ze som zrazu poobede zaspala iba tak... viac dni za sebou a to som hyperaktivny clovek poobede som nikdy nespala 😄
Pri druhom som si to ani nevsimla, vsimol si to manzel 😅 mala som nafuknute podbrusko (ako pri ms) ale do ms daleko 😁 no ale potom to uz islo, bolo mi tazko a za cely den som zjedla max jeden chlebik...
Bolest v podbrušku a v krížoch ako pri mms, taktiež bolest v prsiach, veľké chute na sladké stale som musela si dat nieco sladke bez toho som nebola.pritom som sladke vôbec nikdy nejedavala vôbec mi to nechutilo len výnimočne. Veľký hlad v raných hodinách keď som vstala až taky ze mi bolo nevoľno stále som si musela niečo dať, dovtedy som ráno nejedavala. A mala som intuíciu ze som tehotná robila som si test a bol negatívny. Ale moja intuícia stále bola a nič ma nevedelo otom presvedčiť o týždeň ráno ak som vstala som mala taký pocit že si musím dnes spraviť zas test ak som prisla s práci tak som si ho hneď spravila a bol pozitívny.

Strasne casto mi trebalo cikat aj v noci