Rada ohľadom možného tehotenstva
Ženy potrebujem radu.. aj keď som si myslela, že nikdy ju pýtať nebudem.
Mala som posunutú ovulaciu a menzes mi prišiel síce v termíne - ale oproti ovulácii skôr. Krv bola zvláštna, jasno červená a čistá - čo som doteraz ani nezažila. Avšak, už som cca 10 dní po a ostali mi obrovské nafučané prsia a divne tmavé bradavky .. sú na nich také hnedšie fľaky a niekde sú svetle alo doteraz.. môže sa jednať o tehotenstvo aj keď menstruacia prebehla? Zajtra budem testovať ale fada by som nejaký názor aj teraz..
@qwer2019 aj bradavky sú také.. ja neviem “divné”? Prste sú nafúknuté, dvorce myslím. Vytŕčajú .. ja som take ešte nikdy hádam nevidela 😀
Mohlo to byť uhniezdovanie a nie ms. Ja som tak mala, trvalo to ale len 3 dni
@bam11 ale ono to bolo normálne plnohodnotne krvácanie. Síce trvalo len 2 dni + 2 dni mierne špinenie ( inak mám 4 dni silne krvácanie) .. ale to krvácanie bolo riadne
No tak som mala aj ja. Ale len 2 dni normálne a jeden deň už len špinenie. Ale stále to je buď, alebo. Istotu budeš mat až po teste. Držím palce, nech sa ti tam objaví co chces
@bam11 ďakujem 🙏🏻🙏🏻 Len som dostala obavy, či tie bradavky nemôžu byť pripadne aj nejaký prejav choroby .. ale hádam sa to upokojí :(
Treba skusit test😉
Testovali ste?ako to dopadlo?
Určite áno, mám veľa kamaráti ek co mali aj počas tehu ms. Ale ak si už tak dlho po ms, tak si kľudne urob test hocikedy cez deň. Určite ti už ukáže.

Tehotná byť môžeš. Mne sa po prvom tehu tak dosekal cyklus, že som mala každé 2 týždne menzes a po cca 2,5 mesiaci takého to fungovania, som ostala tehotná. A to ani netuším, kedy som mohla stihnúť mať ovulaciu. Fliačiky a podobne som si nevšimla, ale prsia môžeš mať citlivejsie/nafucanejsie pri tehu. Ale ideál bude ten test. Daj vedieť. 🙂