icon

Ranné motanie hlavy

zuzka0209
3. apr 2018
zuzka0209
autor
3. apr 2018

Ahojte, som dosť silná fajčiarka.
Dnes rano som si zapalila, dala kavicku, a asi po 3tom potiahnuti sa mi zacala neskutocne krutit hlava. Nikdy sa mi to este nestalo, a to som na cigarety zvyknuta. Keby mozem krabičku aj zozeriem...
Tehotenstvo a tieto veci neplanujem, ale ani sa nebranim. Dalsie take co mi je, bolesti v podbrušku a taka som unavena ze sa cely deň vidim len v posteli a nemam na nič chuť. Neviem čo sa deje. Za všetky odpovede vďaka moc. 🤗

deti95060810
3. apr 2018

ťažká otázka....z tých symp. čo si popísala by si aj mohla by´t tehu.... ale na druhej strane ja istotne nie som tehu a hlava sa mi točí tiež a únavu mávam v poslednom období tiež poriadnu....skús test...

silvushtok
3. apr 2018

pijes dost tekutin? Prip. si daj urobit rozbor krvi - dostatok zeleza a inych latok...

pininka
3. apr 2018

Moja mama je silna fajciarka a ked ostala tehu prave pri cige na to prisla. Vzdy jej bud prislo zle, alebo sa jej krutila hlava.

zuzka0209
autor
3. apr 2018

@silvushtok ahooj.. ano pijem. Akoze, snazim sa. Nikdy som moc nepila. Ja aj v lete malo jedt sa nachytam... skor uz ked umieram od smadu... ale posledny tyzden sa idem za vodou zabit. Stale musim mat a neviem sa dopiť do dna... a slaba som. Vi stvrtok idem k doktorke na vysetrenie a aj odbery. Tak som zvedava co to bude. Naposledy ma postrasila ze mam dost vysoky tlak... tak sa necham prekvapit. A dnes som si pospala hodinku a vstala som s nadchou. No nemala som kde prechladnuť ani od koho chytit. Tak som taka cudesna cely den.

zuzka0209
autor
3. apr 2018

@pininka no to som sa aj ja tak zacudovala. A uz teraz mam aj nadchu nejaku cudnu z hodiny na hodinu. Neviem co je vo vzduchu. MS nemam mat, az o dva tyzdne a plodne dni mam akurat teraz. Takze tym by som si vedela vysvetlit maximalne bolest v podbrusku.

pininka
4. apr 2018

@zuzka0209 tak to bude asi skor tym,ze si prchladena a mozno sa ti aj znizil tlak

erickatt
4. apr 2018

@zuzka0209 rozhodne zmerať cukor. Drahy to mal ked cez noc nefajcil a rano si zapalil... Keď sa mu krutila hlava, vedel ze blbne cukor.

zuzka0209
autor
4. apr 2018

Nemyslim ze to bude cukor. Kazdopadne zajtra rano mam vysetrenia.
Za vsetky odpovede moc ďakujem ženušky 🙂

zuzanaa26
4. apr 2018

Presne toto iste mam uz 2 týždeň...dokonca som uz aj odpadla....bola som na krv vsetko v poriadku ....zevraj stres a vycerpanie...a pit vela vody...

zuzanka777
Autor odpoveď zmazal
ukulela
13. apr 2018

@zuzka0209 idealny cas prestat fajcit . co ty na to? 🙂

sticker