Ranné motanie hlavy
ťažká otázka....z tých symp. čo si popísala by si aj mohla by´t tehu.... ale na druhej strane ja istotne nie som tehu a hlava sa mi točí tiež a únavu mávam v poslednom období tiež poriadnu....skús test...
pijes dost tekutin? Prip. si daj urobit rozbor krvi - dostatok zeleza a inych latok...
Moja mama je silna fajciarka a ked ostala tehu prave pri cige na to prisla. Vzdy jej bud prislo zle, alebo sa jej krutila hlava.
@silvushtok ahooj.. ano pijem. Akoze, snazim sa. Nikdy som moc nepila. Ja aj v lete malo jedt sa nachytam... skor uz ked umieram od smadu... ale posledny tyzden sa idem za vodou zabit. Stale musim mat a neviem sa dopiť do dna... a slaba som. Vi stvrtok idem k doktorke na vysetrenie a aj odbery. Tak som zvedava co to bude. Naposledy ma postrasila ze mam dost vysoky tlak... tak sa necham prekvapit. A dnes som si pospala hodinku a vstala som s nadchou. No nemala som kde prechladnuť ani od koho chytit. Tak som taka cudesna cely den.
Nemyslim ze to bude cukor. Kazdopadne zajtra rano mam vysetrenia.
Za vsetky odpovede moc ďakujem ženušky 🙂
Presne toto iste mam uz 2 týždeň...dokonca som uz aj odpadla....bola som na krv vsetko v poriadku ....zevraj stres a vycerpanie...a pit vela vody...

Ahojte, som dosť silná fajčiarka.
Dnes rano som si zapalila, dala kavicku, a asi po 3tom potiahnuti sa mi zacala neskutocne krutit hlava. Nikdy sa mi to este nestalo, a to som na cigarety zvyknuta. Keby mozem krabičku aj zozeriem...
Tehotenstvo a tieto veci neplanujem, ale ani sa nebranim. Dalsie take co mi je, bolesti v podbrušku a taka som unavena ze sa cely deň vidim len v posteli a nemam na nič chuť. Neviem čo sa deje. Za všetky odpovede vďaka moc. 🤗