icon

Robí Baby Top tehotenský test falošných duchov?

natasagregorova
27. jan 2026

Ahojte, 1deň mi mešká menštruácia a mám takýto test. Je to baby top test. Prosim máte skúsenosti že tento test robí falošných duchov? Ďakujem vopred

mici88
27. jan 2026

@natasagregorova nespravil mi nikdy falošného ducha ,toto môže byť kanalik alebo o pár dní bude čiarka ružová 🙂

natasagregorova
autor
27. jan 2026

Skúsim ešte ráno, lebo tento nebolo z ranného moču , ale podľa mňa táto čiarka alebo duch je slabý nato ze som včera mala dostať ms 🥴

anonym_041643
28. jan 2026

@natasagregorova Mne ukázal pozitívny výsledok až vtedy, keď som bola naozaj tehotná. Držím palce 😊

anonym_041643
28. jan 2026
@natasagregorova

Skúsim ešte ráno, lebo tento nebolo z ranného moču , ale podľa mňa táto čiarka alebo duch je slabý nato ze som včera mala dostať ms 🥴

@natasagregorova Teraz vidím, že si bola jeden deň pred menštruáciou.
Mne to takto ukázalo, keď som bola 10 DPO. Ty si teraz ktorý deň po ovulácii? Vieš presne, kedy bola ovulácia?

natasagregorova
autor
28. jan 2026

@anonym_041643 vôbec netuším kedy som mohla mať ovulaciu, totižto teraz som to nesledovala. 🥴 Ale práve pozerám že včera zle som pozerala kalendarik, už mi mešká 3dni..spravila som rano ešte jeden baby toptest, to je taký istý ako včerajší, a pred chvíľkou drmax test a ten je úplne biely... 😞

mici88
28. jan 2026
@natasagregorova

@anonym_041643 vôbec netuším kedy som mohla mať ovulaciu, totižto teraz som to nesledovala. 🥴 Ale práve pozerám že včera zle som pozerala kalendarik, už mi mešká 3dni..spravila som rano ešte jeden baby toptest, to je taký istý ako včerajší, a pred chvíľkou drmax test a ten je úplne biely... 😞

@natasagregorova na top testoch sú na obidvoch dušikovia,ešte počkaj dva dni a otestuj. Dr Max možno ukáže neskôr 🙂

Ja som mala taký prvý test tiež top test v prvom tehotenstve a už som cítila tlak v podbrušku inak by som si ho nerobila. O dva dni už ukazovali testy lepšie.

anonym_041643
17. feb 2026
@natasagregorova

@natasagregorova Ako to potom dopadlo?🙂

natasagregorova
autor
18. feb 2026

bolo z toho biochemické :-/