Robí falošných duchov top test z DMky?
falosny duch by nemal existovat, pretoze farbivo reaguje na pritomnost HCG hormonu a ten je pritomny jedine pri tehotenstve.... ale na druhej strane ked vidim, ako niektore skutocne "lovia" duchov, rozoberaju testy, nechavaju zaschnut, fotia a davaju do negativu, tak verim, ze niekedy tam vidia aj to co tam nie je...
nerobí falošných duchov
@cookie29 No práveže HCG môže byť prítomné aj pri zápale močových. Kamarátke sa toto stalo a doktor jej povedal že je to úplne normálne. Začala sa nejak cítiť zvláštne že bolesti v podbrušku zle jej bolo, urobila test a 2 paličky, išla k dr že asi je tehotná ale tehotná nebola. Bol to ten zápal.
Nepovedala by som
@gabika0825 hcg vytvára vznikajúca placenta. Neviem ako doktor k tomu došiel, že by za to mohol zápal močových ciest. A už vôbec by som nešla k doktorovi, aký by tvrdil, že je úplne normálne mat dve čiarky na teste zo zápalu! Preboha, falošné pozitívny test môže byť jedine pri vážnych nádorových ochoreniach.
@jaskolka Bola na vyšetreniach samozrejme.. aj u gyn aj na sone a podobne. Tak nevyšilujte. Žiadny nádor nemá. Test mala pozitívny a doktor jej povedal toto vidíte aký ľudia nás liečia
@gabika0825 // ciarky na teste pokial su pekne viditelne, nemozu byt zo zapalu. Moze to byt napr.kvoli cyste, ale hcg nerastie len tak
Bral jej krv na hcg?
Kludne sa mohlo stat, ze bola tehotna, ale odislo to ako bioch.tehu kvoli zapalu
@gabika0825 ja vôbec "nevysilujem" len vravím, že taký doktor by mal vrátiť diplom, keď dokáže takú blbosť povedať. A pokojne mohla mať priateľka chybny test, to sa stáva, alebo biochemické tehotenstvo. . Ale určite by som zmenila doktora na jej mieste.