icon

Robia testy Pepino slabú testovaciu čiarku?

5. dec 2024

Ahojte,

pred časom sme mali s manželom "nehodu" (praskla ochrana) a užila som núdzovu antikoncepciu. Krvácanie sa dostavilo o týždeň skôr, nebola to klasická menštruácia, ale ani iba špinenie, prisudzovala som to tabletke po.
V čase keď mala prísť menštruácia ma však začali veľmi bolieť prsia, cítim sa dosť unavene, pichá má v podbrušku, tak som si urobila pre istotu tehotenský test. Urobila som si test značku pepino (nikdy predtým mi nevyšiel falošne, či pozitívne alebo negatívne ) avšak viem, že zvyknú robiť falošných duchov. Na testoch som však mala viditeľnú testovaciu čiarku aj keď slabú, ale bolo ju normálne vidieť, žiadne hľadanie duchov. Tak som si pre istotu urobila aj značku Rapiclear a ten vyšiel negatívne.
Myslíte si že môžem byť pokojná a tehotná nie som? A tie príznaky sú stále len dopad tabletky.
My by sme si bábätko veľmi priali, avšak žiaľ momentálne kvôli môjmu zdraviu musíme počkať.

luli552
5. dec 2024

Ahoj...za mňa keď vyšiel negativny Rapiclear tak podľa mňa to bol falošny duch lebo je to u Pepina známa vec...ale ja by som ešte skúsila urobiť o par dni ak si niesi ista.

fidea
6. dec 2024

Ahoj, moja aktuálna skúsenosť, robila som si x pepino testov, všetky okrem jedného bola slabá druhá čiarka, dobre viditeľná, testy iných značiek negatívne, šanca na tehotenstvo veľmi malá a MS som dostala, aj keď slabšiu (pepino s tou druhou slabšou čiarkou aj po MS). Idem ešte pre istotu k lekárovi, ale myslím, že to sú chybné testy iba..