Robila som si test. Je tam druhá čiarka?
@mucinka5512 myslím, že áno 😊 sprav rovnakou značkou o dva dni. Najlepšie po zobudení. Držím palce 🍀
Určite 👌
@mucinka5512 koľko dpo si ak sa smiem spytat 😁
@noemikatka Ďakujem veľmi pekne za odpovede, ale aj za to, že ste hned na mňa nevyleteli. ❤️. Hmmm práveže som si robila ovulacne testy do 16 dňa cyklu, ale ovulácia neprebehla.. ďalej ani neviem prečo, ale netestovala som. To znamena, že som ju musela mať posunutu. Dnes som 30 deň cyklu
@mucinka5512 Takže ms ešte mešká 😊
V prib. Letáku je napísané ak sa objavia dve čiarky, nemusia byť rovnako silné tak je test pozitívny... Tak čo myslíš, je to tam?
@sense Ďakujem pekne za tvoju odpoveď 🙂
Vedela som, že sa nájde žena,ako ty 🙏
@mucinka5512 ale ak si sa chcela pochváliť, tak gratulujem
@sense Nie, chválu nepotrebujem. 07.06.2020 bol deň kedy som porodila mŕtvu dcérku v 40tt presne na termín. Mala omotanú šnúru cez ramienko a nedostával sa k nej kyslík. Na odporúčanie psychológa a po dohode s gynekológom sme sa začali hneď snažiť po prvej menštruácii a mala som to za potrebu sem pridať a poznať názor aj ostatných žien. TAKTO SOM TO MALA NA ROVINU NAPÍSAŤ HNEĎ NA ZAČIATKU???
@mucinka5512 och. Ťažko sa mi toto číta 😥 držím palce, aby ste konečne mala vytúžené dieťatko v rukách 🙏🏼 Posielam veľa veľa šťastia 🍀
@sense veď keď nechcete odpovedať k veci, tak načo si diskusiu otvárate? 🤷🏻♀️ Kiež by boli ľudia k sebe milší. Hneď by bol svet krajší.
@mucinka5512 neurazaj sa hneď aj ja som prišla o dieťa,... Ale 2 čiarky hovoria ze si tehu ako je to v letáku napísané... A položila som ti rovnakú otázkubako ty že čo s i maslis.. A ak si si nie istá tak je možnosť test o dva dni zopakovať ci čiarka silné príp pondelok zavolať k lekárovi..
@sense ďalší krát Ti už ďakovať nebudem. Prajem pekný zvyšok dňa 😊
@mucinka5512 vyzerá to ze je to tam🤩😍🤩 skus rovnakú značku testu o 2 dni...
.... Je mi úprimne ľúto co si musela prezit 😔 prajem všetko dobré 🍀🍀
@mucinka5512 ano
Toto je jasná čiarka 🙂
Ja si myslim, ze po tom,co si prezila, je normalne mat potrebu sa uistit ohladom druhej ciarky 🙂 drzim ti palce, aby ju potvrdil aj dalsi testik.

@mucinka5512 ja vidim ;)