Rôzna intenzita druhej čiarky počas dni
ahojte, stalo sa vam tu niektorej ze ste mali tu druhu (rozhodujucu) ciarku roznej intenzity podla toho ako velmi "rozriedeny" moc ste mali? rano taka normalna, poobede ullne tmava, vecer svetla, a pod. (som po vklade embrya, este ma len caka odber krvi)
trochu stresujem, ze to mozno sice krasne vyskocilo ale nasledne aj pada dole..
@orechova_skrupina Ahoj, ano aj ja s tym mam momentalne problem, viac sa stresujem a kontrolujem kvoli tomu, lebo pred par mesiacmi som mala zamlknuty potrat…. momentalne som v 8 tydzni, ciarka stale pekne tmavla asi do cca 6 tyzdna, lenze potom som sa docitala, ze HCG je prilis vysoke tak to test nezachyti, ze treba riedit moc cistou vodou… fakt pomohlo, po riedeni mocu bola ciarka tmavsia… lenze momentalne asi pred 5 dnami som ochorela a vymizli mi aj priznaky, testujem sa znovu a ciarka je taka vselijaka 😵💫 obavam sa znovu toho najhorsieho, v utorok mam kontrolu u gynekologa, tak sa neviem dockat 🙏
sice neviem v akom tyzdni si, ale ak si v takom, ked je uz HCG vysoke, tak odporucam riedit moc s vodou… mne to na zaciatku pomohlo 🙂
najlepsie by bolo aby ti gyneokolog pravidelne z krvi kontroloval HCG 🙂
@wishes dakujem ti za skusenost! silno ti drzim palce.. ja som 12 dni po vklade embrya, vcera a predvcerom ciarky krasne, ukazkove, doslova kolajnice.. dnes su slabsie tak samozrejme uz panikarim a premietam v hlave ze som asi vela pila a riedila moc a tak 🙈 tiez mam lekara v utorok - odber krvi a sono.. asi s tym uz nic neurobim, len cakat a dufat 🙏
@orechova_skrupina dakujem pekne 🙂 aj tebe drzim palce ❤️ najhorsie je nesustredit sa na to a nemysliet… ten cas do utorka sa nam bude strasne vliect 🙄😣 asi fakt kasli na to, uz to aj tak nezmenis a len pockaj do utorka 🙂 potom daj vediet ako si dopadla 🙂
Nemám skúsenosť, vždy som si spravila jeden jediný test a následne čakala na návštevu dr (3x tehu). Rozumiem vám, že je to iné vo vašom prípade, ale dievčence takto sa zbytočne stresujete čo škodí ešte viac. Robenie 300 testov denne naozaj nemá žiadnu výpovednú hodnotu, ak sa má niečo stať, stane sa. Držím silno palce, aj na nohách nech je všetko v poriadku a svoje vytúžené uzlíky šťastia donosíte bez akýchkoľvek problémov ❤️❤️
@petra92 jasne ze mate uplnu pravdu.. ale v takychto situaciach ide niekedy racio bokom 🙂 ale velmi pekne dakujem za povzbudive slova! 🙏
@orechova_skrupina test je robeny stale rovnakej znacky?
@bejbs123 ano.. top test z dmky..
@orechova_skrupina Tak potom to moje byt mocom,ja som napriklad testovala len rano,aby som mohla porovnavat
@bejbs123 alebo biochemicke.. uvidime.. len som chcela vediet ci to tak mal aj niekto iny.. asi to ukaze uz len jedine ta krv..
@orechova_skrupina aj to je zial moznost,no drzim palce,aby to nebol tvoj pripad a dopadlo to dobre 😉
@orechova_skrupina Ahoj, ako si dnes dopadla u lekara? 🙂 U mna chvalabohu vsetko ok, ani som tomu nechcela verit, takze mi spadol kamen zo srdca a babatko zodpoveda 9 tyzdnu 🙂 ❤️😍🤗
@wishes to je super, blahozelam 🙂 ja to mam z krvi zatial potvrdene, uvidime dalsie tyzdne 🙂
@orechova_skrupina dakujem 🙂 aj tebe drzim palce❤️… ake hcg ti zistili? 🙂
@wishes myslim ze nejakych 1800 ak si dobre pamatam..

@orechova_skrupina Osobne nemám s tým skúsenosť vždy bola rovnaká keď som testovala v ten istý deň. A potom pustupom bola viac a viac výrazná robila som si každý deň od 7dpo do 13dpo.