Rôzne výsledky tehotenských testov
12dpo, jeden test duch, druhý negatívny
Pekny deň dievčatá, prosím Vás, ráno som si skúsila robiť 2 testy,jeden mi vyšiel duch a druhy biely,menzes mam dosť v sobotu, bola som zvedavá,či by mi už ukázal a zostalo som aj trosku taka zaskočená,že na jednom niečo je a na druhom nič, myslíte že to ešte nie je stratené?ďakujem

v stredu som mala zakrvacanie, blikla mi kontrolka, v stvrtok poobede uz duchoval mamatest a v piatok uz riadne na pepine ....dostat som mala v nedelu...takze ano , ak si tehotna uz ti to ukazat moze ale nieco by bolo aj na dr max, urob si test zajtrta
Ja som tiez mala na uplnom zaciatku na mamateste taku ciarku ako ty a dr max negativny. Za 3 dni som uz mala pozitivny aj dr max test. Drzim palce.
@dadka1997 viem ze najlepšie jedným druhom, ale mala som iba tieto posledné, musím kúpiť druhé a ktoré sú podľa vás také ze najspolahlivejsie?
@diewcatqoo tak si mala aspoň malú nádej, že to ešte nie je úplne stratené a dúfam, že v piatok keď skúsim ďalší, tak to bude lepšie 🙏
Za mna "toto" testy, ale nie v kazdej lekarni ich majú
A su tam r v krabicke, cize oplati sa to na testovanie kazdy druhý den 🙂 tak som ja s nimi testovala od 25dc
Dr. max má menej farbiva, takže ukazuje neskôr, no mama test zas občas robí falošných duchov. Preto je lepšie čakať aspoň na 14 dpo, lebo skôr sa aj tak nič nedozvieš 🙂 (zjaví sa slabá čiarka - som tehotná alebo je to falošný duch? Čiarka sa nezjaví - je ešte priskoro, alebo tehotná nie som?). Ale chápem tvoju nedočkavosť a držím palce 🙂
@dixitka skúsim ešte v piatok alebo v sobotu a uvidíme, to už by mohlo istejšie ako teraz, tie 2 týždne od ovulacie do menzesu sú ako nekonečné 🙈
@dadka1997 ďakujem za radu, skúsim kúpiť tie teda 🙂mam kúpený aj digi clearblue ale to by určite ešte neukázal tam je ta citlivosť 25

Preto sa testuje jednym druhom testom, takto je to 50 na 50, kazdy test ma inak poňaté farbivo