Rôzne výsledky tehotenských testov
Ahojte včera som si v práci robila poobede test (pepino) vyšiel mi pozitívny alebo teda duch. A dnes ráno (top test) a vyšiel negatívny ma s tým niektorá vás skúsenosť do MS mam ešte 3 dni . Ďakujem vám za odpovede 😔

Mozno má menej farbivá ...
Na konikovi najdes milion diskusii, ze pepino testy robia falosnych duchov.
suhlas a nielen Pepino. teeba testovat s dostatocnym odstupom, inak sa tu hladaju duchovia.
ak nemas istotu pri takychto testoch, tak pockaj par dni a otestuj znovu.
duch zakonite neznamena tehu.
Neviem ako co si mam myslieť lebo mam divne tlaky v podbrusku aj semtam vo vaječníku co som nikdy pred MS nemavala 😢
@vanessa902 mozno si tehu,a le teda jednoznacne to test neukazal, mozno je este skoro.
kedy mas ci mala si dostat ms?
@majamat za 3 dni
@vanessa902 tak potom je mozno este skoro. ja som mala 2 dni pred ms ducha, ale neriesila som dalsi test hned, ale az za tyzden. a uz boli kolajnice.
na foto prvy test s duchom, co sa samozrejme nedalo vyfotit a na druhej foto dalsie 2 testy s tym prvym. vidis tam napisane aj DC.
@majamat tak teda verím ze sa nám konečne po roku postastilo a počkám 🤍😢
@vanessa902 drzim palce. je to na nervy takto cakat, ale nic nespravis, nemas na vyber
@nika_01 ano,a le slabu ciarku mavaju aj zeny, co tehu nie su. tu na MK najdes nespocet takychto testov u zien, ktore mali tehu vylucene a rkvnymi testami mali vylucene aj biochemicke, hcoi to niektore tazko priznavaju. na to aby bol test pozitivny, treba hcg aspon nad 50, samozrejme hovorim sice o slabom, ale viditelne pozitivnom teste.
ak je tam duch, no nech staci na to hcg 30-40. to nebude s kolisania hormonov. no tento duch je z tehu, ale su aj duchovia na testoch pri hcg do 5. cize evidentne to nerobi hcg,a le nieco ine.
Ťažko povedať dúfajme že je to čiarka 🙂
@nika_01 beries HAK a pytas sa ci si tehotna?
@krasneleto áno ale taktiež som brala antibiotiká ktoré znižujú účinnosť 😃
ale 2 tyždne do MS to znamená že teraz niekedy máte len ovuláciu či?