Rôzne výsledky tehotenských testov po KET
Dievčatá ani sa nejdem rozpisovať . Obrázok hovorí za všetko . Povecte mi Vás názor na toto 🤣🤣 som 8 dni po KET .Všetky testované vždy rano prvý moč , Mamatest ktorý je najsilnejší je testovaný teraz o 15:30🤣 ďakujem za názory
1. Dr.Max, 2.Mamatest, 3. TOTO Pharm test

@christinsz každý test ma inú silu farbiva preto nie sú rovnaké.... Skús vždy testovať rovnakým testom
@anonym_3111ca tak ale podľa drmaxa tehotná nie som a podľa Mamatestu som . Čomu teraz veriť . Preto som skúsila viac
Nepovedali ti kedy máš testovať? Používaj jeden typ nie všetky.
Veď máš všetky tie testy 8DPT(aj niektoré iné) pozitívne- intenzita čiarky je na každom type testu iná- aj slabšia čiarka je test pozitívny a ja ju tam všade vidím.
ja vidim ciarku na vsetkych testoch akurat rozdielne tmavu
@anonym_3111ca tak ale podľa drmaxa tehotná nie som a podľa Mamatestu som . Čomu teraz veriť . Preto som skúsila viac
@christinsz všetky testy 8dpt máš pozitívne takže si tehotná. Každý test ma iné farbivo ale aj slabá čiarka sa považuje za pozitivitu
@christinsz Aj na dr. max je čiarka.
Len ma menej farbiva
@christinsz gratulujem, podľa testov si tehotná.. 😉rozdielne výsledky sut zato, že majú iné množstvo farbiva v sebe 🤷🏻♀️
@christinsz po ET som aj ja testovala DR. Maxom, majú dosť málo farbiva. Ale aj na tých tvojich, značky DR. Max je čiarka. 🙂 len veľmi slabá. Testuj ďalej, ale už si vyber iba jednu značku (či čiarka tmavne). Ale podľa mňa je to tam 🥰
@christinsz po ET som aj ja testovala DR. Maxom, majú dosť málo farbiva. Ale aj na tých tvojich, značky DR. Max je čiarka. 🙂 len veľmi slabá. Testuj ďalej, ale už si vyber iba jednu značku (či čiarka tmavne). Ale podľa mňa je to tam 🥰
@pabla99 neviem si vybrať iba jeden. Skúšam všetky 🤣 ale asi to vyzerá dobre už aj Dr.Max sa spamätal. Ja tomu ale normálne neverím . Nemám žiadnu emóciu 🙈 nechce sa mi veriť že po x rokoch po x vkladoch to tam je
testuj na porovnavanie vzdy rovnakou znackou. len to by som brala ako relevantne... ina znacka, ina ciarka... a neporovnavat druhou
@pabla99 neviem si vybrať iba jeden. Skúšam všetky 🤣 ale asi to vyzerá dobre už aj Dr.Max sa spamätal. Ja tomu ale normálne neverím . Nemám žiadnu emóciu 🙈 nechce sa mi veriť že po x rokoch po x vkladoch to tam je
@christinsz ja sa ti ani nedivím, ja som sa na tie pozitívne testy pozerala ako mimozemšťan. Že to akože fakt? Viem že som pred tými dvoma \\ mala obrovský rešpekt😁
Ale šok opadne, a budete sa tešiť! Ktorý to bol KET?

@christinsz každý test ma inú silu farbiva preto nie sú rovnaké.... Skús vždy testovať rovnakým testom