Ružovkastý výtok verzus tehotenstvo
Ahojte baby, 3 dni dozadu sa mi stalo, ze som mala ruzovy vytok, hned ma to zalarmovalo, ze co sa deje, pretoze sa mi to este nestalo a taktiez som sa docitala, ze to mohlo byt tzv. uhniezdovanie. Moj partner ma uistoval, ze to urcite nebudem v tom, no tyzden dozadu sme mali styk velmi casto ( co nie je momentalne u nas mozne hlavne koli pracovnej vytazenosti ) da sa povedat, ze kazdy den. Tiez som si zacala vsimat, ako mam precitlivenu pokozku a najma v oblasti brucha, prs, a chrbta. Vselico co sa okolo mna obtrie, mi je neprijemne. Nemam chut do jedla, len mam pocit neskutocneho smadu, neustale sa mi chce pit. Posledne 2 dni na mna prisla neskutocna unava a chce sa mi velmi spat a to mam uz 4 den volna. Den potom som si robila test, vysiel negativny. Dnes som vstala so zavratmi v hlave, tak som sa musela napit vody a poobede zase som mala ruzovkasty vytok. Viete mi poradit co to znamena, mozem byt tehotna, ci?!? Mne poradili aby som si test zrobila este 1 na buduci tyzden, alebo sla k doktorovi, ked nedostanem svoje dni. Este ak mate skusenosti s precitlivenou pokozkou, piste. Dakujem Lia
Dakujem 🙂 mala by som byt tak cca. v polovici cyklu, tieto 2 mesiace som absolutne nevenovala tomu pozornost, lebo neviem, kde mi hlava stoji v praci, kamoska mi vrawela, ze to budem v strese, ze nemysli, ze budem, ostava mi len cakat ked dostanem svoje dni...ale cyklus sa mi stale menil, plus/minus 2,3 dni...aj Tebe prajem krasne prezitie Vianocnych sviatkov a vela pohody 🙂))
Dobrý deň.. chcela by som poprosiť o radu.. pohlavný styk som mala 1.1 2015 a dni boli neplodné mala som tesne po skončení MS.. no asi 8 dní potom som krvácala asi 10 minút a skončilo to.. MS ktorú som mala dostať v Januári tak prišla na čas tak ako mala.. bola normálna ako vždy nič nezvyčajné.. no po jej skončení som mala 4 dni hlienistý ružovkastý výtok a na približne 11 den po nej som dostala hnedastý niekedy hlienovitý výtok ktorý trval 1 deň.. a zmizol.. no na druhý deň poobede som mala hlienistý výtok a už bol slaboružový.. ale to len troška a viacej nič zasa všetko normálne.. prosím vás poradte čo to môže byť.. môžem byť tehotná??
miriamka132 najlepšie je počkať či príde aj táto menštruacia v obvyklom čase......a si si istá že nemáš plodné dni a ovuláciu skôr? nemusí byť presne v strede cyklu. Je veľa žien čo si myslia že tesne po menštruácii majú neplodné dni a o 9 mesiacov sa tešia z babätka 🙂
ahojte baby opytam sa teda chcem vediet co to znamena ked babetko v bruchu si casto cumle prst dakujem

@27475 ahoj to co opisujes moze byt pokojne pms alebo tehu. Kolky den cyklu si dnes? Kedy ma prist mrcha? Odporucila by son ti pockat do terminu ms a vtedy testnut. Ruzovy vytok moze byt aj znakom ovu ale tiez uhniezdovania. Jasnu odpoved ti da az tehu test no urcite nie skor ako v termine ms. Napriklad ja som sa v rannom stadiu tehu citila ako pred ms a ziadny vytok som pocas uhniezdenia nemala. Len ma bolelo podbrusko. Asi tyzden pred ms no nevenovala som tomu pozornost a potom sa ms nedostavila tak som testla. Zelam ti aby to dopadlo podla rvohich predstav a okrem toho aj krasne prezitie Vianocnych sviatkov!