Ružový výtok a negatívne tehotenské testy
Ahojte dievčatá prosím poraďte . Minulý mesiac som mala menzes 12.6 trval 6 dní , mala som si dať HAK, ale ukončila som užívanie z dôvodu , že by sme chceli bábätko. Následne som mala ovuláciu z pekným hlienom tam sme mali sex na pravidelnej báze . Mimo toho mám PCOS. Robila som si testy prvý negatívny , druhý slabá čiarka ale zrejme len duch lebo tretí a to digitálny test bol negatívny . Mala som dostať menzes teraz čo bol utorok teda 8.7 ale nič namiesto toho som teraz večer spozorovala pri utretí ma wc ružový výtok. Nikdy som ho nemala či som užívala alebo neužívala antikoncepciu. Mimo toho mám citlivú ľavú bradavku . No testy žiaľ negatívne . Čo by to mohlo byť ??
@denda2025 mne takym vytokom zacina ms z vajecnika, ktory je PCO.
@denda2025 mne takym vytokom zacina ms z vajecnika, ktory je PCO.
@molkapolka ale ja som nikdy tak nemala a to mám PCOS dlhé roky ale to len počas utretia na wc papier a od vtedy čiže od včera večera vôbec nič 🤷
@denda2025 ak si este len tento cyklus vysadila HAK, tak to mozu byt aj rozhadzane hormony samozrejme
@annnna18 zato som si sem prišla o radu lebo prvý krát niečo takéto mám a to som už v minulosti vysádzala antikoncepciu a nemala som to vtedy ale je pravda že telo sa nemusí rovnako správať . Len som sa potešila keď som v niektorých článkoch videla , že začínajúce tehotenstvo len ja mám negatívne testy robila som si aj vo štvrtok čiže dva dni po meškaní menzesu .
@annnna18 zato som si sem prišla o radu lebo prvý krát niečo takéto mám a to som už v minulosti vysádzala antikoncepciu a nemala som to vtedy ale je pravda že telo sa nemusí rovnako správať . Len som sa potešila keď som v niektorých článkoch videla , že začínajúce tehotenstvo len ja mám negatívne testy robila som si aj vo štvrtok čiže dva dni po meškaní menzesu .
@denda2025 ja myslim ze test by ti uz nieco ukazal.. ale tak mohla si mat aj posunut ovulaciu ale tiez to mozu byt tie hormony po vysadeni HAK. Skus sa otestovat este o dva dni a uvidis
Mne sa davalo skoro rok telo dokopy po vysadeni HAK. Menstruacia chodila ako sa jej chcelo
Mne sa davalo skoro rok telo dokopy po vysadeni HAK. Menstruacia chodila ako sa jej chcelo
@malinka158 najprv som mala ružový, potom trošku bledohnedý nič nič a dnes doobeda som dostala menzes ale na vložke nič iba keď sa utieram strašné bolesti brucha a zvracala som čo sa mi nikdy nestalo ale bude to zrejme reakcia tela na vysadenie HAK.

Zacinajuca ms? 😃