Sex bez antikoncepcie
Ahojte, mala niektora z vas sex bez antikoncepcie ? Nebolelo ta brucho a nezostala si tehotna ?
@nika2151
No nie, urcite si prva....
Ale naozaj, ak mas 16 a sexujes, tak prosim ta, urcite nie bez antikoncepcie...
Brucho ta moze boliet tak ci tak, to na sex nejak nema vplyv. No zda sa mi, ze o noím vies asi dost malo, ked sa pytas take veci. Najlepsie bude teda, ak s nim este nejaky ten cas pockas - pre svoje vlastne dobro😉
Najsjor si o taktch veciach nastudij az potom sexuj..aby si neotehotnela a potom sla na potrat ako to je vo zvyku....vzdyy je sanca na otehotnenie co uz s alebo bez antikoncepcie..a ano mala som sex bez anriky a s mojim muzom tak fungujeme uz 10 rokov a mame 2 kraane doevcataka vo vekuv4r a 6mes.a ano mozes mat komplikacie pri brani antikoncepcie kedze je to hormonalna tabletka a ako kazdy liek aj ten ma neziaduce ucinky...dr.ti musi zobrat krv na to aby ziatil aka antika by bola pre teba vhodna....snad som zodpovedala tvoje otazky dostatocne....takze moja mila stiduj studuj a potom sexuj...
A sexovat by si mala zacat vtedy ked si budes ista ze sa budes vediet postarat o dieta ak by si nahodou otehotnela..a nie sexovat hlava nehlava a potom plakat nad rozliatym mliekom....so sexom prichadza aj velka zodpovednost..a nie len tvoja ale aj partnerova....
Seriously? 🤦🏽♀️
bravičko už po 4.
už je čas na pukance? 😂

se... čo? to čo je? ňijeeee... tu? na tejto webstránke? neblázni...