icon

Sex bez ochrany. Je tam riziko?

women100
21. feb 2019

Ahojte chcem len sa ujistit kedže ste tu viacej skuaene ako moje kamaratky tak chcem sa len opytat😁 mala som sex s frajerom nemam antiku ani kondom sme nemali a vystriekal sa mi na brucho no ale mala som to aj na vagine je tam niake riziko? Hned sme to poutierali atd ale chcem sa ujistit😇 kamaratka bez antiky mava sex 2roky a bez kondomu a nemaju problem tak sa chcem len ujistit je tam niake riziko?dakujem

lucikaaaa
21. feb 2019

@women100 nemala by si byť tehotná ak sa pýtaš na to, ale malé riziko hrozí vždy pri každom styku 😉

danielanicka
21. feb 2019

Nechránený sex= riziko počatia. Radšej sa chráňte, ak nechceš otehotnieť

danuta8
21. feb 2019

DAJ SI TBL PO ak si chceš byť istá že sa nejaká premotivovaná spermia do teba nedostala a nesnaží sa proti tvojej vôli zakladať ti vlastnú rodinu.

danuta8
21. feb 2019

U tvojich kamarátok to funguje pretože ešte neprišiel ich čas otehotnieť. Ale čo ak toto nebude tvoj prípad. Ja som otehotnela kuriózne, prerušovaný sex, priateľ sa do mňa neurobil vôbec, ešte som ho dokončovala rukou, ale otehotnela som z tých sĺz vzrušenia. To som mala pár dní po skonceni mojich diablových dní, čiže akurát plodné dni, ak teraz nemáš plodné dni asi sa nemusíš báť.

korunka1
22. feb 2019

@women100 bez kondomu je vždy riziko, načo Ti klamať. Prax Ti už ide, ale teóriu si nenaštudovala..veď načo.
Osobne by som odporúčala vykonávať v tvojom veku iné činnosti,

opuska
22. feb 2019

nejaka sanca tam vzdy moze byt, ked ide o nechraneny pohlavny styk, ako ti aj baby napisali...ale pokial sa uplne nespravil do teba, tak by si tehotna nemala byt..

hope87
22. feb 2019

Vzdy je sanca, ze mozes otehotniet aj z tych "slz vzrusenia" ako tu pisala jedna kocka...nemusi sa do teba spravit...je to sice malo pravdepodobne ale je...
Ak si velmi mlada (co predpokladam) a aj tvoj priatel a NECHCES ostat tehotna, urcite si zabezpec nejaky druh antikoncepcie...ci uz tabletky alebo kondom...darmo budes potom plakat nad rozliatym mliekom 😉. Ze to kamoskam funguje, neznamena, ze to bude aj Vam. Takisto ako niektore zeny otehnotneju pomaly z toho, ze na nich chlap hodi trenky 😀 a niektorym parom trva roky, kym sa im to podari...