Silne pozitívny test a následne slabšia čiarka
Ahojte. Som tc cca 25 dpo. Do cca 20 dpo bola tedtovscia ciarka dilna fokpnca silnejsia ako kontrolna a posledne tri dni mam pocit ze zoslabla. Moze to znacit nejaky problem alebo je uz hcg take vysoke ze to test nevie uplne zachytit? Mate s tym skusenost? Pri predoslom tehu som taky cas netestovala..neviem preco mi to zrazu napadlo... som dnes 5+6 u dr som este nebola.
@kleopatra114 skusala som viac testov.
@kleopatra114 nie je to slaba ciarka ale nie je rovnako silna ako kontrolna
Áno pokiaľ test slabne naznačuje to potrat vlastná skúsenosť .aj napriek tomu že som mala nasadené lieky na udržanie v čase príchodu ms kedy som šla s pozitívnym testom k dr že podarilo tak o 4 dní že chcem mať pekný test že urobím si ho už budú // naporiadok . malém má vykotilo sikovno k dr že test je slabší ako bol kázala mi vysadiť lieky no nechcela som tomu veriť cez nejakú stranku sa mi podarilo spojiť s dr inú že pokiaľ nešpinim atď že nech ich ešte beriem a ak začnem tak až potom teda .držala mi palce stála pri mne cez e-mail. 6+4 to prišlo začala som špiniť 2 x zasebou potrat 😔. Nerada to píšem no pravdepodobne čakaj že sa to rozbehne ,ale nezufaj ako sa hovorí teraz bude maternica ako keby poorana tak by sa malo šikovno zadariť 🙏
Testuj len 1znackou
kedy si si test robila? v ktorej casti dna. mala si rovnako huty moc? nepila si pred drihym testom viac? toto ovplyvnuje vysledok.
na zaciatku tehu, robit testy radsej vzdy rano. predtym vecer, ci v noci zbytocne vela nepit. samozrejme mozes sa vecer napit, ale nie nejak privela, lebo to ranny moc moze ovplyvnit. poznas to podla farby mocu. cim koncentorvanejsi, tym tmavsi. mal by mat preto podobnu farbu, ked porovnavas testy. mala si rozdiel emdzi testovanim iba 5dni,a j ked HCG dost stupa,a le teoreticky je to este ovplyvnitelne.
no a teda moze to byt aj znamka zacinajuceho potratu. drzim palce, nech nei je.
Na to ti da odpoveď jedine lekár ci máš už hcg tak vysoké ze test nezachyti
@mariska1989 no ja mam stale riadne kolajnice ale ked to zaschne tak ciarky nie su rovnaké
@majamat napodiv zriedila som moc vodou a ciarka je silnejsia🤷♀️
Ahooj ak aká tie testy pošli foto
Ja som skúšala tiež viacej testov a boli testy ktoré mi ani len neukázali. Najlepšie podľa mňa sa testovať jednym a tým istým. 🙂 takže žiadny stres
@simbatko no intime test som zriedila a bola silnejsia a Top test nezriedeny a i tak je silnejsia testovacia...ja som z tych tedtov jelen...asi by som mala prestat
Máš krásny mega test..❤️ tešiť sa maminka
@mariska1989 no uvidim co bude. Ti mamrzi. Uz som mala 4x biochemicke..nastastie uz jedno dieta mam. Drzim ti palce !!!!
Vedľa mňa spí 2 ročná 🥰 ale ty máš riadne koľajnice buď v kľude a už hlavne netestuj 😁😊 užívaj si to hlavne

Hcg klesá vo vyššom štádiu tehotenstva ,nie takto na začiatku. Menej farbiva v teste ?