Silnie tehotenský test? Kedy ísť na gynekológiu?
Ahojte, včerajší vs dnešný. Myslíte že silnie? Som 11 dc a budúci týždeň zájdem na gyndu ak mi bude silnieť test. Ďakujem

@svokrinjazykmonika ďakujem pekne, len neviem či gynekológ niečo uvidí keďže som asi otehotnela, ak som tehotná, prvý deň menštruácie, ktorá aj prebehla
Ako viete že práve vtedy ste otehotnela? Mne kázala gynekologicka prísť až v siedmom týždni lebo že skôr by nič nevidela
@kshu21 mali sme stresujuce obdobie,mame spolocne podnikanie s partnerom, nebol velmi cas na ,,radovanky" minuly cyklus bol len 1 styk aj to 3 dni pred menstruaciou, potom prvy den menstruacie nez sa spustila a den po menstracii, ja by som to rada vedela cim skor, ci som ci nie
Áno silnie
Maximalne ti zoberie krv, na sone by nebolo nic vidiet..radsej zavolaj, ci ta zoberie tak skoro
@saska.j super ďakujem, som rada že to vidia aj iní a nesibe mi 😁
@sisa_s len som nedočkava 😁môžem prísť hocikedy k nemu a mala som mať aj preventívnu teraz v máji tak mu to možno aspoň spomeniem ak bude test silnieť 🙂
Áno silnie, ale to je tak skoro ešte, že nič neuvidí.
11dc ? Podľa coho si usudila ze si otehotnela na 1dc (cize 1deň ms) ?.. ja by som počkala ešte
@dadka1997 kvôli tomu kedy sme mali styk, pred 14 dňami, 11 a 7 dňami, počkám akože ale nedá mi to, musím na to myslieť že či je to vôbec možné
uvidiet uvidi na isto tak v 7-8 tyzdni
Áno je silnejší
Držím palce 🍀
Ano, Mala som biochemicke tehotenstvo. Držím palce🙏🏻

Je to silnejšie, držím palce