icon

Skoré príznaky tehotenstva

kikia77
18. feb 2021

ahojte, som neskúsená v týchto a veľmi nervóznma z toho či niesom v tom 🙂
posledný menzes začal 2.3., nechraneny pohl.styk 11.2. a od 14.2.-17.2. hnedé špinenie alebo celodenné slabé krvácanie to môžem nazvať plus bolesti v podbrušku. k tomu včera lahká migréna večer. nikdy si nepamätám žeby som mala špinenie medzi cyklami a to mám už po 30. mal niekto takéto príznaky v tehotenstve?
ďakujem 🙂

snazilka_bio_mamka
18. feb 2021

Menzes ti kedyže začal?

juliatriscova
18. feb 2021

@kikia77 skôr mi to príde na ovuláciu, ovulačné krvácanie a bolesti........na tehotenské príznaky skoro, pretože ešte ani vajíčko nestihlo docestovať do maternice a uhniezdiť sa......ženské telo sa mení.......🙂

majamat
18. feb 2021

nikdy som nemala spinenie, ci slabe krvacanie ( vacsinou len na toaletaku ) 2-3dni pred ms a od 42r to mavam, nie kazdy mesiac. co nikdy nebolo, neznamena, ze nemoze byt,

ak si mala ms 2.2. ( predpokladam, ze tento datum to mal byt ) a 11.2. styk, to by teoreticky mohla byt ovulka, ale od 14.2. nemozes mat priznaky ehu, v tom case vajicko este nie je s telom matky spojene, je len niekde vo vajickovode, pomaly sa posuva do maternice. skor budes mat hormonalnu odchylku, ktora toto sposobuje a teda teraz to mas 1x.
moznost tehu by tu bola ale len v pripade, ze by si mala ovulaciu o tyzden skor, cize pravdepodobne este v obdobi, ked ti koncila ms.

zuzkalujza
18. feb 2021

Menzes asi začal 03.02. nie? Veď 02.03. ešte len bude. Ja mám inak toto tiež, začalo mi to asi pred 4 mesiacmi a za 2 týždne budem mať 42. Takže asi je to aj vekom, aj keď ty máš o niečo menej rokov. Čo sa týka príznakov tehu za mňa skoro nie je. Ja som v oboch prípadoch mala príznaky veľmi veľmi skoro. Už týždeň pre očakávanou MS som vedela podľa príznakov, že už nepríde a tak aj bolo. Ale to boli skôr príznaky ako bolesť prsníkov, únava, nevoľnosti a pálenie záhy.

kikia77
autor
18. feb 2021

ano, pomýlila som sa. menzes začal 2.2. 🙂 dakujem teda za odpovede. no kamarátka mala špinenie pri tehotenstve pár dní po oplodnení.

kikia77
autor
18. feb 2021

no teda keď začal 2.2. a styk bol 11.2. bolo to teda cca 9.den cyklu. no nechám sa teda prekvapiť. ale teda takého príznaky ovulácie som nikdy nemala.

kikia77
autor
18. feb 2021

@snazilka_bio_mamka 2.2. pomylila som sa predtym 🙂

kikia77
autor
18. feb 2021

@zuzkalujza áno mám aj bolesť prsníkov a únavu. ďakujem za zdielanie skúseností 🙂

majamat
18. feb 2021

@zuzkalujza mozes mat tyzden pred,a le su 2 moznosti, bude je to rozbiehajuci PMS, ktory prejde do tehu priznakov, alebo je to skora ovulacia, cize prebehne aspon tyzden po oplodneni. 3dni po oplodneni urcite priznaky nie su.