Skoré príznaky tehotenstva a možnosti testovania
Bohužiaľ som to nevydržala a testovala som dnes 10. deň po ovulácii. Už skoro rok špiním (odkedy som prestala užívať antikoncepciu) každý mesiac týždeň pred menštruáciou. Tentokrát sa to však neobjavilo, čo ma prekvapilo. Posledné dni som cítila miernu ťažkosť v podbrušku, veľmi jemné bolesti, ale len slabé. Dnes ráno som mala na spodnej bielizni veľmi svetlý, takmer neviditeľný svetlohnedy fliačik. Počas dňa nič, iba popoludní ešte menší fliačik, ktorý bol ešte svetlejší ako ten ranný. Urobila som si Mama test. Aj keď som veľakrát čítala, že je to skoro, chcela som to skúsiť. Viem, že je to sotva vidieť a tiež viem, že tieto skoré testy môžu klamať, ale mohli by ste sa na to pozrieť? Dúfam, že sa mi podarí nahrať fotku. 😊
@dianka19951995 a kde je tá foto?🙂
@dianka19951995 ahh....na fotke nič nevidím.
@dianka19951995 vidím, je tam duch 😊
@maartiinaa11 Bola by som taká šťastná, keby to niečo znamenalo 🥺 prvá skúsenosť. Bolo by to až príliš krásne.
Ja ju tam vidiim. Skus znova o par dni 🙂
Kúp si iný test prosím ťa . Na Mamatest sa už nedá spoľahnúť taketo výsledky . Áno vidieť niečo je . Ak urobíš test ráno a bude tmavšia dalo by sa o tom hovoriť že by to mohlo byť tehotenstvo ale ak to budeš stále loviť je to tým testom . Hlavne držím palce až je to radšej tehu . Test čo to ukáže 10 deň po takže 50/50 treba brať výsledok
@dianka19951995 treba veriť.. je tam určite niečo vidieť..uvidíš o 2dni skus zas otestovať 😊 držím palce.. 🍀
@judit175 ty si troll
@judit175 jasne
duch naisto tehu nepotvrdi. treba testovat znovu za nejaky cas
Na 10. den po ovulacii som mala rovnaku ciarku na Mamateste. Mne osobne Mamatest vzdy ukazal nieco len ak som bola tehotna, ani raz som nemala na nom falosnu ciarku (na Pepine ano). Drzim palcd.
Ďakujem za odpovede! 🙂
Možno zajtra vyskúšam ďalší test. Aký by ste odporúčali? Niečo spoľahlivé, s citlivosťou 10?
Mám ešte 3 Mama testy 😅 a jeden digitálny Clearblue, ktorý ukazuje aj týždne. Ale vraj sa oplatí používať ho až v deň meškania menštruácie. O Dr.Max 10 citlivých testoch som tiež čítala niečo podobné.
@dianka19951995 ja som bola s týmto spokojná,má veľa farbiva 🙂
@dianka19951995 Taktiež Mama test dnes ráno, ale čoskoro si kúpim aj Baby Top test 😊
No vyzerá to že by to mohlo byť teraz tam je. Vidieť rozdiel takže držím palce . Digitálny už ukáže isto
Na Baby Top teste takmer nič nevidno, na Dr.Max slabá čiarka. 🙄
Baby Top test som urobila dva razy.
@dianka19951995 ale dr max neduchuje takže by som to u dala šancu
Skús o dva dni
Tieto testy boli z ranného mocu? Ak nie skús ráno 😊
@dianka19951995 mas tam ducha. Je ale este skoro. Testni sa najskor o dva dni a potom sa testuj kazde dva dni v rovnakom case, ciarky by mali kazde dva dni silniet, lebo hormon hcg sa vtedy zdvojnasobi kazdy druhy den. Vyzera to nadejne. Len nestresuj a netestuj sa kazdy den, lebo to potom skresluje.

@dianka19951995 Bohužiaľ na fotke to nevidno tak ako naživo 😔 Naživo je to tiež svetlé, ale niečo vidieť.