icon

Skúsenosti s Clearblue testom: Na čo si dať pozor?

esterka13
26. dec 2024

Ahojte , chcem sa opýtať akú máte skúsenosť s clearblue test ktorý ukazuje týždne , niekde citam že 1-2, 2-3, 3+ ukazuje fakt podľa tyzdna od počatia a niekde píšu že hodnoty nabehnú podľa hcg ženy
Moja skúsenosť , v pondelok výsledok 2-3 , v utorok kontrola hcg v krvi bolo 2660 , dnes som si urobila clearblue s tým že už ukáže 3+ a stále som na 2-3
Čítala som že 3+ ukazuje na hcg od 2900
Tak neverím že by od utorka (dnes štvrtok ) my z 2660 hcg nešlo hore za 2 dni
Bojím sa veľmi, moze byt že mi hcg klesá ? Dakujem za vaše odpovede

zuza265
26. dec 2024

Aj toto je dovod preco ho takto nerobit a nepotvrdzovat si to atd. Viem, clovek ma strach. Sama som po niekolkych potratoch. Avsak naozaj to nerobi dobrotu. Teraz budes v strese🙏🏼 je mozne, ze si len mala zriedenejsi moc. Nechala by som to uz tak a pockala si na kontrolu. Pri tomto hcg uvidi dr minimalne dutinku - vak🙏🏼❤️

esterka13
autor
26. dec 2024

@zuza265 veď to že už jeden potrat mam za sebou a už sa chcem konečne aj ja tešiť z bábätka
Bolelo ma v podbrusku aj prsia ale ustúpilo to už len prsia bolia mierne , teraz ten test , veľmi sa bojím ci to už nieje koniec :(

esterka13
autor
26. dec 2024

Urobila som si aj tento test pred hodinou a je takýto

zuza265
26. dec 2024

@esterka13 nerob uz testy🙏🏼 skus verit, ze bude vsetko ok. A radsej ak tak zbehni zajtra ku doktorovi🤍 drzim palce. Ps: tento test je normalny. Myslim, ze vysledok je ok

kitycat
26. dec 2024

@esterka13 nic ti podla testu neklesa, mas krasne pozitivny test. 🙂

Kedy mas kontrolu u doktora? No a obavat sa potratu?
Poviem to takto, priroda to skratka takto zariadi, ze nezdrave vyluci zo zivota... lebo mat chore dieta, to je to najvacsie nestastie.

esterka13
autor
26. dec 2024

@kitycat ahoj , dakujem za odpoved 🙂 kontrolu mam presne o týždeň 2.1.
No upokojujem sa tým že ak by mi to hcg klesalo tak aj čiarka na klasickom teste by bola svetlejšia , či?

dadka1997
26. dec 2024

@esterka13 tak ukazuje 2-3 to je druhy a treti tyzden, cize ak si minule bola 2 týždeň teraz si treti týzden od počatia; a netestuj sa zbytočne, test mas krasne pozitívny

esterka13
autor
26. dec 2024

@dadka1997 dakujem 👏🏼 snáď bude všetko v poriadku