Skúsenosti s Clearblue testom pre zistenie tehotenstva
Ahoj.Ake máte prosím skúsenosti s týmto testom?
Môže ti tak maximálne výjsť negatívny napriek tomu, že tehotná si, ale máš nízke hcg.
Tebe ukazuje 1-2 takže si tehotná.
Autorka tento je naj. Ak ukazuje ze si, tak si. Ja si nimvzdy potvrdzujem palickove. Tam kde ciarka bola len tusena, tam clearblue uz jasne povedal.
@michaela567y ahoj moja mne sa to stalo dnes doteraz aj palickove som mala pozitívne a dnes som skoro čiarku nevidela úplne slabá no digitálny mi ukazuje 1-2 od 5.11 dnes 12.11 som skúšala zás a stále ten istý výsledok 1-2 8.11 som mala HCG 292
@sajmon27 ak zial slabne ciarka, ide pravdepodobne o biochemicke tehotenstvo. Hcg ti este nbudu robit? Aby sa udaj 292 dal porovnat s novsim ci klesa, ci stupa.
@selena_luna no len robila som to z moču poobedneho medzi tym som bola už xy krát na wc môže to byť tým?
@selena_luna najprv som robila digitálny ten ukazuje 1-2 za minútu opäť z druhého mocu paličkovy
@selena_luna ráno skúsim ďakujem ❤️ len som chcela vedieť či ťa koncentrácia v moči mohla tak klesnúť to HCG keďže som bola xy krát na wc
@silvinka1p dostala som na druhý deň krvacanie. Doktorka vravela ze test je spoľahlivý a tak povedala ze som potratila. Ale skúšame dalej a už mi to týždeň mešká.

Nemôže sa mýliť? Stálo sa Vám niektorej že Vám ukázal že je pozitívny.a Tehotná ste nebola?