icon

Skúsenosti s rôznymi tehotenskými testami: Pozitívny digitálny verzus negatívny paličkový test

kika455
Dnes o 09:14

Ahojte,

idem si pre názor, pretože už som z toho zúfalá 😅 robila som si predvcerom tehotenský test od mamatest kde mi vyšiel duch, včera som si robila tehotenský test digitálny od clearblue a vyšiel pozitívny (+ 1-2). Ale dnes aj včera keď som si robila palickovy od dr max vychádza skôr negatívny…akože ja tam mini ducha vidím ale beriem ho že je skôr negatívny ako pozitívny. MS ma prísť zajtra. Máte niektorá podobne skúsenosti? A boli ste nakoniec tehu?

Ďakujem za odpovede 🙂

anonym_6ac0e1
Dnes o 09:57

Testuje sa ked meska MS, inak si rovno posuchaj vestecku gulu

babushkaem
Dnes o 10:09

palickovy musis mat rovnaku znacku, lebo maju ine fabiva. mne dr max ukazal ako posledny. mama test prvy. skus si uribt znova mamatest

kika455
autor
Dnes o 10:21
@babushkaem

palickovy musis mat rovnaku znacku, lebo maju ine fabiva. mne dr max ukazal ako posledny. mama test prvy. skus si uribt znova mamatest

@babushkaem ďakujem, vyskúšam 🙂

kika455
autor
Dnes o 10:27
@babushkaem

@babushkaem ak sa môžem opýtať, kedy ti vyšiel pozitívny aj od dr max?

babushkaem
Dnes o 10:58
@kika455

@babushkaem ak sa môžem opýtať, kedy ti vyšiel pozitívny aj od dr max?

@kika455 asi o 3-5 dni neskor?

96sofia96
Dnes o 11:05

Ja som používala mamatesty, ale stalo sa mi, že mi ukázalo falošnú čiarku. Ale keď som bola vklade ivf, tak mi testy krásne tmavli a čiarky boli reálne. A duch sa mi objavil už od 3dpt. A počula som, že najspoľahlivejšie sú testy Livsane. Tie som tiež skúšala, ale vtedy už som mala čiarku krásnu. A taktiež ešte test in:time, tie tiež veľa zien odporúčali.

96sofia96
Dnes o 11:07

Inak tieto - mamatest (alebo sluníčko - to je to iste), in:time v teta drogérie a livsane v benu

cakanka22
Dnes o 11:09

Mamatest mi vyšiel poz. ako prvý, bola na ňom viditeľná čiarka a dr.max ešte negatívny.. Livsane bol v porovnaní s mamatestom tiež slabý, aj keď mali všetky tri citlivosť 10, mamatest ukázal ako prvý. Osvedčili sa mi ešte slovakiapharm testy

kika455
autor
Dnes o 11:15
@cakanka22

Mamatest mi vyšiel poz. ako prvý, bola na ňom viditeľná čiarka a dr.max ešte negatívny.. Livsane bol v porovnaní s mamatestom tiež slabý, aj keď mali všetky tri citlivosť 10, mamatest ukázal ako prvý. Osvedčili sa mi ešte slovakiapharm testy

@cakanka22 ďakujem za odpoved 🙂 skúsim si urobiť zajtra ráno ešte mamatest a ešte aj digitálny a uvidím…objednala som sa aj k dr pre istotu nech mi to potvrdí alebo vyvráti, ak potvrdí nech nasadí duphaston keďže som už po potrate

cakanka22
Dnes o 11:19
@kika455

@cakanka22 ďakujem za odpoved 🙂 skúsim si urobiť zajtra ráno ešte mamatest a ešte aj digitálny a uvidím…objednala som sa aj k dr pre istotu nech mi to potvrdí alebo vyvráti, ak potvrdí nech nasadí duphaston keďže som už po potrate

@kika455 držím palce 🍀 určite chod, nech sa to podchyti od začiatku

babushkaem
Dnes o 11:33
@96sofia96

Ja som používala mamatesty, ale stalo sa mi, že mi ukázalo falošnú čiarku. Ale keď som bola vklade ivf, tak mi testy krásne tmavli a čiarky boli reálne. A duch sa mi objavil už od 3dpt. A počula som, že najspoľahlivejšie sú testy Livsane. Tie som tiež skúšala, ale vtedy už som mala čiarku krásnu. A taktiež ešte test in:time, tie tiež veľa zien odporúčali.

@96sofia96 tie som bola na ivf a drmax a intime boli posledne co ukazali pozitivitu.

kikusenka1
Dnes o 12:19

No ja viem iba toľko ze nech som si robila akýkoľvek test tak mi vyšiel správny výsledok ci uz pozitívny alebo negatívny. Ale testovala som sa az po vynechani ms