icon

Skúsenosti s tehotenským testom Dr.Max 10 dní po ovulácii

25. aug 2025

Ahojte dievcata, rada by som poprosila skusenosti s tymto testom a priznakmi, pohlavny styk bol 14.8 ,ovulacia bola potvrdena testami a folikulometriou cca 15-16.8..tehotensky test aj dnes negativny, priznaky ziadne, iba velka unava, vytok ziadny ze naozaj nic , ani bolesti podbruska, proste mam ocakat kazdu chvilu menstruaciu ci este sa moze zazrak stat?:D Snazime a o dieta 1 rok (vysetrenia mam za sebou ).

anonym_577b4f
25. aug 2025

Mne tento test ukazal na 10 alebo 11 dpo slabucku čiarku. Z "priznakov" som mala iba pichanie vo vajecnikoch. Test som robila cez deň.

babushkaem
25. aug 2025

u mna bol dr max jednym z testov, ktore ukazovali tehotenstvo ako posledne.. na mamateste som uz mala ciarku aj clearblue bol pozitivny a dr max ani tuk :D

dixitka
25. aug 2025

@anonym_autor ten prúžkový má pomerne málo farbiva, čiže ukazuje trošku neskôr (ale zas nerobí falošných duchov). Taký ten plastový do prúdu moču mi ale ukázal peknú čiarku pomerne skoro.

Každopádne 9-10 dpo je na test ešte skoro, ešte aspoň 2-3 dni treba vydržať. Uhniezdenie je najčastejšie 8-10 dpo a ešte ďalšie 2 dni trvá, kým sa hcg prejaví v moči.

autor
26. aug 2025
@babushkaem

u mna bol dr max jednym z testov, ktore ukazovali tehotenstvo ako posledne.. na mamateste som uz mala ciarku aj clearblue bol pozitivny a dr max ani tuk :D

@babushkaem a je mozne dnes som robila dr max skoro rano a po 2 hodinach bola slaba ciarka asi neriesi co?

mimi013
26. aug 2025
@anonym_autor

@babushkaem a je mozne dnes som robila dr max skoro rano a po 2 hodinach bola slaba ciarka asi neriesi co?

@anonym_autor vysledok je po 5 minutach irelevantny.

autor
26. aug 2025
@mimi013

@anonym_autor vysledok je po 5 minutach irelevantny.

@mimi013 a.slabo hnedy vytok asi skor pokles progesteronu vsak?

babushkaem
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to moze byt aj uhniezdenie..

mimi013
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak ako pise @babushkaem moze ist o uhniezdenie

autor
26. aug 2025
@babushkaem

@anonym_autor to moze byt aj uhniezdenie..

@babushkaem ako dlho moze trvat taky vytok?

krasneleto
31. aug 2025

@anonym_autor si 17 dni od styku... ak dame spermiam cas spojenia sa s vajickom 5 dni, tak mozeme pocitat teda 12 dni.... to by uz test mal naznacovat //